Djeco

Djeco har leksaker, pussel, spel och pyssel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och gör att leksakerna kan ligga framme även när de inte används.

Om du är intresserad av vackra ting, titta gärna in på Djecos egen hemsidaHemsidan är ett konstverk i sig!

Rödluvan och vargen, ett av de härliga spelen från DjecoHärliga tatueringar från DjecoHjälpmedel för att hålla korten från DjecoPyssel för alla åldrar från DjecoUnderbara klistermärken från DjecoVackra pussel från DjecoTrolleritrick från Djeco

                                                                                                

Filtrera

Djecos fantastiska leksaker, spel, pussel, pyssel och kalaspynt och kalaslekar

Det Parisbaserade leksaksföretaget Djeco är världskända för sina fantastiska och pedagogiska leksaker av hög kvalitet. De har leksaker, spel och pussel för alla åldrar. Ändå från de minsta, via småbarnen och upp till de större barnen.

I Djecos enorma sortiment finns byggklossar, pussel, pyssel och massor av färgläggning av olika storlek. Det finns origami och roliga stämplar som de större barnen kan tycka är roligt. Djeco har fantastiska illustrationer på både själva leksakerna men även på de askar och lådor som omger dem. De har massor av snygga klistermärken och gnuggisar som är kul pyssel som inte kladdar. De har även pyssel med bilder som framträder när du målar dem med vatten. Underbara leksaker, spel och pussel i snygg design! Djeco har även massor av fin inredning och hos Mr Humblebee hittar du många fina saker att dekorera barnrummet med. Inredning som håller länge och passar in år efter år. De tillverkar otroliga snöglobar, speldosor och smyckeskrin. Fina saker att ge bort som en underbar gåva vid födelsedag, jul eller dop.

Djeco har funnits i mer än 50 år och drivs idag av Frederick Michel Dales, vars mamma startade företaget. Från att ha varit ett renodlat grossistföretag designar de idag sina leksaker och tillbehör till barnrummet. De håller till i Paris, ett stenkast från Notre Dame. Designen på leksakerna sammanfattas med två ord, hippt och retro.