Clowner utan Gränser

Clowner utan gränser

Mr Humblebee stödjer Clowner utan Gränser.

I en värld med så mycket sorg och förtvivlan står Clowner utan Gränser för hoppet och glädjen. Med sina röda näsor tänder de ett ljus i barnens hjärta och får deras ögon att tindra igen.
En dröm som blir till minnen har haft lyckan att slå in och Mr Humblebee vill att alla barn på jorden ska få möjlighet att skapa minnen av sina drömmar. Därför får du gärna stödja Clowner utan Gränser antingen genom att t.ex. köpa en fin tröja, skrattsalva, lösnäsa eller genom att bidra till deras verksamhet på annat sätt. Du finner länkar här nedanför.
Allt gott!
Mr Humblebee


Länk till webbshopen för Clowner utan Gränser

Länk där du kan ge stöd till Clowner utan Gränser


"Det är första gången jag ser mitt barn skratta sen vi flydde från Syrien"

Skratt är mer än glädje. Skrattet fyller oss med liv och är en vila, en paus från död och lidande. Skrattet är en gnista av hopp och kan ljuda i de mörkaste stunder. Skrattet skapar beröring, där kontakten verkar ha gått helt förlorad. Skrattet förenar, bortom politiska, ideologiska, religiösa separationer. 
Alla människor behöver få känna sig sedda och skratta med någon. Skrattet skapar gemenskap, stärker vår självkänsla och kan vara naturligt smärtstillande. Att för en stund glömma vardagen och skratta tillsammans ger oss känslan av att dela något större med våra medmänniskor. 
Med skratt talar vi med hela världen, möts bortom föreställda olikheter, skapar hopp i de svåraste situationer. Med skratt möter vi våra rädslor. Med skratt bygger vi livets drömmar.

Clowner utan Gränser är en etablerad ideell organisation som sedan 1996 arbetat världen över för att sprida, hopp, skratt och glädje till barn i utsatthet. Varje år skickar de några av Sveriges bästa clowner, jonglörer, akrobater och musiker till några av världens värst drabbade platser. Ungdomsfängelser, barnhem, samhällen drabbade av krig och naturkatastrofer, sjukhus och flyktingläger – hit åker de för att med psykosocialt arbete genom scenkonst skapa hopp, frigöra livskraft och stärka självkänslan hos de barn som behöver det allra mest. Under de senaste 20 åren har de mött och skrattat med mer än en och en halv miljon barn. Tillsammans med barnen har de skapat ögonblick av magi som fyllt barnen med skratt, hopp och livsglädje.