Pussel - Promenaden (350 bitar)

  • 179 kr

Vackert och konstfärdigt illustrerat pussel där motivet är en promenad. Underbart pussel att lägga tillsammans hela familjen en dag då ni vill vara inne.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Vackert och konstfärdigt illustrerat pussel där motivet är en promenad. Det bästa med promenaden är att den kan göras på så många olika platser; genom skogen, över havet, på en dammig landsväg, och i din egen fantasi. Njut av att lägga detta fina pussel före, efter eller under promenaden! 

Ett vackert motiv med underbara färger.

Innehåller 350 bitar. 

Storleken på det färdiga pusslet är 97 x 33 cm.

Förpackningsstorlek: 35 x 14 x 7 cm

Från ca 7 år

Design: Djeco

___________________________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.