Little action - spel för de minsta från Djeco

  • 249 kr

NOMINERAT TILL ÅRETS BARNSPEL 2017Här gäller det att bygga pyramider, bowla, kasta, fånga och en hel del till med sex olika fantasifulla djur. Inte så mycket at

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

NOMINERAT TILL ÅRETS BARNSPEL 2017

Här gäller det att bygga pyramider, bowla, kasta, fånga och en hel del till med sex olika fantasifulla djur. Inte så mycket att tänka och fundera över, utan verkligen action medelst fingerfärdighet, handling och exakta kast. Fartfyllt och spännande där även vuxna kan vara med och tävla med sina telningar om de åtråvärda medaljerna.

För barnspelen anges en högsta ålder på spelarna men jag lovar, det är minst lika kul för äldre - inte minst för nyblivna pensionärer!

Speltid ca 10 minuter.
Förpackningsstorlek: 21,5 x 21,5 x 5cm

Från 2,5 år. Antal spelare: 2 -4 st

Från Djeco.


_________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.