Little association - spel för de yngsta från Djeco

  • 219 kr

Vilket djur bor var? Vem äter vad? Ett lärorikt spel för de allra yngsta. Kaninen bor i grönsakslandet, kon på ängen och grodan i dammen. Eller?

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Vilket djur bor var? Vem äter vad? Ett lärorikt spel för de allra yngsta.

Kaninen bor i grönsakslandet, kon på ängen och grodan i dammen. I vilken miljö hör moroten hemma? Grönsakslandet! Skynda dig! Kaninen måste ställa sig på kortet som föreställer ett grönsaksland! 

Ett spel för att öva upp kommunikationen. Roligt att spela tillsammans med de minsta barnen.
Från 2,5 år.
Antal spelare: 2 - 4
Förpackningsstorlek: 21,5 x 21,5 x 5 cm

Från Djeco.

__________

Speltid: 10 minuter

Innehåll: Tre djur (kaniner, grodor, kor), tre miljöbräden (köksträdgården, dammen, ängen), 30 bildkort från tre miljöer

Kaninens miljö: Köksträdgården, Morot, Sallad, Igelkott, Snigel, Vattenkanna, Kratta, Fågelskrämma, Kanin, Korg, Tomat

Grodans miljö: Dammen, Vass, Fjäril,  Anka, Groda, Trollslända, Fisk, Sköldpadda, Ankunge, Häger, Båt

Kons miljö: Ängen, Vattenho, Äpple, Klocka, Stängsel, Fågel, Vallmo, Mjölkkruka, Ko, Bikupa, Bi

Förberedelser: Kaninen, kon, grodan och de tre miljöbrädena läggs mitt på bordet. De 30 korten blandas och läggs i en hög mitt på bordet; de bildar korthögen.

Spelets gång: Den yngsta spelaren vänder upp ett kort ur högen. Alla barnen tittar på detta kort och försöker upptäcka i vilken miljö det avbildade djuret eller föremålet hör hemma. När de har upptäckt var det kommer ifrån, skyndar de sig att ta motsvarande djur och ställa det i rätt miljö. Den första spelare som ställer ut rätt djur vinner det uppvända kortet. (Exempel: det uppvända kortet är en fisk. Fisken hör hemma i grodans miljö: dammen. Den som först ställer sin groda på "dammbrädet" vinner "fiskkortet".) Om en spelare misstar sig, lägger spelaren et tidigare vunnet kort längst ned i högen. (Om han eller hon inte har något kort än händer ingenting). Därefter vänder den spelare som sitter till vänster om den yngsta spelaren upp ett nytt kort och spelet återupptas. Och så vidare.

Vem vinner? Beroende på hur länge man vill spela kan man i början av partiet bestämma att vinnaren är:

• den spelare som har vunnit flest kort när korthögen är slut,

• eller den första spelare som har vunnit fem kort.

_________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.