Varumärken

Här finns varumärken som säljs hos Mr Humblebee. Klicka på någon av dem för att se alla produkter från just den leverantören. Om du har önskemål om att jag köper in en viss vara från någon leverantör, skicka ett mail till [email protected] så kan jag se vad jag kan göra.

Allt gott!
Mr Humblebee

________________________________


Beatrix Potter är känd för sina underbara illustrationer i böckerna om Peter Rabbit eller Pelle Kanin som han heter i Sverige. Här finns många fina saker. Allt från gratulationskort till sparbössor och speldosor.

Bell och Boos illustrerade värld, full av oskuldsfull charm, påminner oss vännerna om friheten och fantasin som vi upplevde i vår egen barndom, långt bort från dagens surfplattor och TV-skärmar.
Så välkommen till Belle & Boos magiska värld. Det är dags för dina äventyr att börja ... 


Cobble Hill har underbara pussel och är mest kända för sina fantastiska familjepussel med olika svårighetsgrad på olika delar av pusslet.

Djeco har enormt många olika leksaker, spel och pussel. Djecos saker håller genomgående en hög kvalitet och kommer ofta i väldigt vackra förpackningar med starka, härliga färger.


eeBoo har en underbar och lekfull design som verkligen lockar till lek med sina färggranna förpackningar och underbara illustrationer. eeBoo har även många fina pussel som passar vuxna eftersom de finns med både 500 och 1000 bitar.


Egmont Toys erbjuder ett stort sortiment av produkter i naturliga material. Många av leksakerna har en fin retrodesign vilket gör att de blir små prydnader i barnrummet när de inte används.


Heye puzzle har härlig design och lite annorlunda motiv. I butiken finns ofta pussel från Heyes med 500 eller 1000 bitar.


JaBaDaBaDo är ett svenskt familjeföretag som arbetar med hållbara och naturliga materialval som trä och bomull med fokus på färg, form och funktion när JaBaDaBaDo skapar sina produkter. 


Jellycat har underbara gossedjur som är både galna och mjuka. Knasigt söta djur som är det mjukaste du någonsin kramat. Roliga och underbara skapar de trygghet hos alla barn som har haft lyckan att sova med dem.


Kajsa Wallin är en svensk konstnär och illustratör, baserad i södra Sverige. Med en stor kärlek till naturen, djur och blommor skapar hon berättelser med sin penna och akvareller.


Kid’s Concept är ett svenskt designföretag som grundades 2007 med passion att skapa egendesignade produkter för att förenkla livet kring barnen och bidra till en trygg och lekfull barndom. Det är enkelt att inreda med våra koncept och barnrummet blir harmoniskt med genomtänka teman i inredningsdetaljer och leksaker. I vårt arbete sätter vi barnets trygghet först, våra inredningsdetaljer och leksaker skall vara säkra, hållbara och trygga att leka med. De ska tåla att gå i arv från storasyster till lillebror.


Korsch Verlag har massor av underbara, klassiska adventskalendrar med en massa glitter, änglar och tomtar. Finns i många olika storlekar och även i olika former och varianter.


Larsen pussel har ofta en ram som pusslet läggs i. Det gör att pusslet inte kommer i någon låda vilket gör att det tar minimalt med plats vid förvaring. Pusslen är tillverkade av återvunnen papp och har ofta en pedagogisk inriktning.


Le Toy Van har vackra leksaker i trä. Det är klassiska leksaker med retroutseende, ofta med en modern twist som gör dem både vackra och roliga. Den sista finishen på leksakerna görs för hand för att leksakerna ska bli så fina som möjligt. 


Londji tillverkar fantasifulla, härliga leksaker som är både vackra och galna. Londji designar och tillverkar sina leksaker i Barcelona, Spanien.

Lutz Mauder har mycket färger och glada mönster. Här finns allt från plåster till tatueringar och annat roligt som gör alla glada

Majigg har massor av leksaker med retrokänsla som lockar alla, gammal som ung. Charmiga kvalitetsleksaker som är tidlösa favoriter. 


Marbushka är en ungersk leksakstillverkare, tar oss med till den magiska barndomsvärlden med hjälp av enormt vackert utformade, handgjorda spel. De flesta delarna i spelen är gjort av återvunna material. Spelen är verkligen en upplevelse, både för sitt underhållningsvärde och för sin konstnärliga utformning.


Moulin Roty är ett franskt varumärke och där alla detaljer är genomtänkta och förpackningarna är lika vackra som leksakerna i sig. De tillverkar leksaker i olika stilar och serier som de kallar för "familjer". 

Mrs Mighetto gör underbara illustrationer på tatueringar, böcker, gratulationskort och mycket mer. 

Helt plötsligt uppstod kärlek – Mrs Mighetto. Sådant är livet. Eller som Anna sa, “det här måste världen få ta del av”. Sagt och gjort, mer vatten blandades med färg, idéer blev till verklighet, provtryck till skarpa tryck, illustrationer till inramade tavlor. Filurerna fick namn och magiska egenskaper, ord blev till handling och så vidare. Magiskt, mystiskt och sagolikt. Så kan man bäst beskriva Mrs Mighetto. Deras motiv föreställer olika figurer, alla med en egen historia och egenskaper. Deras bilder är gjorda på originalmålningar i akvarell fullproppade med fantasi, historia, mystik och färger som vi helt enkelt gillar och passar stora som små. 


Mudpuppy har vunnit många pris för sina fina saker. De flesta produkterna tillverkas av återvunnet material med ekovänliga produktionstekniker. MudPuppys produkter har även vackra förpackningar som gör att de är trevliga att ha framme även när de inte används.


Nestler har vackra påskägg med olika utformning och motiv.


Ohlsson & Lohaven har vackra fjäderpennor i olika varianter och färger.


Orchard Toys producerar spel med pedagogisk tanke och hög kvalitet.


Out of the blue har en massa fina små saker till rimliga priser.


Petit Collage har vackra och hållbara leksaker med ett tydligt fokus på lång livslängd och hög kvalitet. Materialen är noga utvalda och återvunna i så stor utsträckning som möjligt. Att leksakerna sedan är vackra och roliga att leka med gör ju inte saken sämre.


Petit Monkey skapar härliga och färgstarka leksaker till barn. Leksakerna är skapade i samarbete med kända illustratörer.  


Plan Toys har ekologiska träleksaker med pedagogisk tanke. Leksakerna är av mycket hög kvalitet och är tillverkade av gummiträd som inte längre går att använda till gummiutvinning. 


Professor Puzzle har vackra och roliga spel och pussel för både större barn och vuxna. Flera av sakerna ligger i vackra askar som är fina att ha framme som en vacker prydnad på vardagsrumsbordet.

Rachel Ellen Designs tillverkar gratulationskort, brevpapper och fina klistermärken.  

Rex London har färglada och roliga saker som blir fina presenter till dig själv eller andra. Många av sakerna har en fin retrotuch eller är färgglada och vackra med både pastellfärger och färger från den starkare färgskalan. Rex London har små saker som du blir glad av!


Ridley's har spel, pussel och leksaker med fin retrodesign.


Roger la Borde tillverkar vackra gratulationskort, brevpapper, postitlappar, anteckningsböcker och mycket mer. Roger la Borde samarbetar med fantastiska konstnärer och illustratörer från hela världen.


Scribble down har många olika varianter på fina guggisar. Alla kommer i en liten smidig förpackning som är lätt att ta med sig på resa eller ut på restaurangen.


Tender Leaf Toys tillverkar vackra och hållbara leksaker i gummiträ och för varje träd som går åt i tillverkningen planterar Tender Leaf Toys ett nytt.


Trousselier är ett franskt företag som tillverkar vackra leksaker och speldosor. De har en lite gammaldags stil och är en älskad leverantör av klassiska barnrumsdetaljer som är synonymt med värme, ömhet och fantasi.


Vilac har leksaker som är tidlösa och aldrig blir omoderna. Vacker design i varma, klara, härliga färger och fantasifulla mönster. Uppskattas av både barn och vuxna.

Filtrera