Speldosa & smyckeskrin -Dansande rådjur

  • 319 kr

Vem vill inte mötas av en liten bambi när det är dags att välja halsband? Denna fina speldosa är också ett smyckeskrin. Det lilla rådjuret dansar vackert.

Vem vill inte mötas av en liten bambi när det är dags att välja halsband? Denna fina speldosa är också ett smyckeskrin. Det lilla rådjuret är inte ute på hal is utan snurrar runt i säker piruett till Melodi Tales from the Vienna Woods av Johann Strauss. Skrinet innehåller ett mindre fack för t ex ringar och ett större för andra smycken. Längst ner finns en utdragbar låda. Vrid om nyckeln baktill på skrinet och öppna locket för att mötas av både klanger och klenoder!

Storlek: 17,8 x 11,3 x 9,9 cm

Barn under 3 år ska inte leka själv med speldosan pga smådelar.

Från Djeco

___________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.