Ord från kunder

"Jag är helt mållös 😮. Redan idag kom paketet fram med presenterna jag beställde i söndags. Det är helt otroligt. Jag är så förbaskat tacksam så jag vill skicka en digital kram för denna underbara service! En service jag inte på något sätt tar för given för jag vet att det arbetar en människa och hårt arbetande egenföretagare bakom detta. Så även om det inte är mkt värt - mitt varmaste tack för hjälpen tusen gånger om! ❤️🙏❤️"
Anna"

TACK för snabb leverans.
FANTASTISKT fina kort."
Marie 

"Min beställning ser jättebra ut!
Den ska bli till julklapp åt två flickor, så jag vet ju ännu inte vad de tycker! Jag kommer emellertid ihåg vad jag tyckte om i deras ålder (6-8 år); pyssla, skriva, rita, ha lite hemligheter och drömma."
Cecilia

"Tusen tack för snabb leverans och helt underbara saker.
Önskar dig en fin jul"
Yvonne

"Korten jag beställde och har fått är helt underbara! 
Jag älskar den engelska stilen på kort överhuvudtaget så ditt sortiment passar mig perfekt."
Carmen

"Jag är jättenöjd med service och bemötande, utbud, snabb hantering av order och leverans, och handlar gärna hos dig igen! 🙂"
Sara

"Härlig affär du har med så många mysiga saker och vilken snabb service och snabb leverans. Köpte precis som tidigare år underbara adventskalendrar med glitter till barnbarnen. Alltid väldigt uppskattade. Ska köpa en till mig själv nästa år."
Ingela 

"Jag tycker att det är roligt att Din butik har så stort urval. Det känns som att kliva in en magisk värld som utstrålar både glädje och kärlek. 
Allt har fungerat bra kring hantering av min beställning. Jag är tacksam för att Du och Din butik finns."
Vineta

"Jag är mycket nöjd med utbud och leveranshändelser. Jag önskar er goda helger och ett tack."
Marie

"En fantastisk affär med underbara saker💖💖
Snabb leverans"
Meg

"Tycker så mycket om denna butik. Älskar vackra kort och just dom som jag hittade här. Återkommer gärna för mera inköp"
Majken

"Jag är mycket nöjd med korten jag köpte hos er. De var mycket fina, svårt att annars få tag på vackra kort."
Ewa

"Alltid lika roligt och spännande att titta in i din butik. För andra året på rad skickar jag små glittrande adventskalendrar till barnbarnen som tycker de är så söta. Undrar om jag inte ska ha en själv😊"
Glittrande hälsningar Britt

"Sökte efter julkort till min mor och hittade er butik av en slump. Fastnade för de vackra julkorten som gav en mer gammaldags julkänsla. Upplever er butik som väldigt mysig och med fina artiklar som man kanske annars inte har lika lätt att hitta. Har själv inga barn men har sparat hemsidan under favoriter pga utbudet gällande presentartiklar, vykort. Service var snabbt och vänligt."
Fredrik

"Tack för snabb o smidig leverans av min beställning. Jag kommer tillbaka!"
Thore

"Jag är jättenöjd med mina varor och den snabba leveransen"
Kerstin

"Jag är mycket nöjd och glad för alla mina inköp och återkommer gärna i framtiden!
Ha det gott!
Yvonne

"Jag vill ta tillfället i akt att lämna ett omdöme på mina köpupplevelser samt produkterna som jag har handlat i webbutiken.
Till dags dato har jag handlat i webbutiken vid ett flertal tillfällen. Hemsidan är inbjudande och lättmanövrerad. Därtill är jag imponerad av de snabba leveranserna samt att ni har ett stort utbud av fraktfria varor. Produkterna är alltid vackert och omsorgsfullt paketerade. Jag har rekommenderat min familj, mina vänner och bekanta att handla i webbutiken."
Anna-Maria

"Jag är så nöjd med produkterna. Den fina kalendern som jag ska ge mina barnbarn.
Armbandet jättegulligt det ska också bli en present. Kortet med fågeln med skor och mössa är jag så förälskad i så det behåller jag för mig själv. 
Viveka

"Fick mina varor redan idag! Så fint och prydligt alltihop!👍 Och så underbart vackra saker och bilder. Tror att barn behöver lite mer vackert och sagolikt i denna tuffa medievärld. Tusen tack från mycket nöjd kund.
Siw

"Jag blev mycket nöjd med de vackra korten. Återkommer säkert, tycker om att ha fina, poetiska kort att skicka till mina döttrar och nära vänner."
Anne-Beth

"Vill bara säga hur mycket jag älskar din affär på nätet! Du har t ex helt fantastiska kort, ovanliga, magiskt vackra, roliga, ja alldeles alldeles underbara. Man går in i sagans värld och går därifrån med det inre barnet väckt, glad och lycklig."
Sandra

"Jag har beställt flera kort och  även pop up kort och jag är så nöjd med dem. Visade arbetskamraterna och de blev väldigt förtjusta i dem också. Sååå söta och fina. Och inte helt vanliga heller. Kommer att köpa fler till julen."
Ingrid

"Adventskalendern ska mitt första barnbarn få. Jag har en liknande kalender som jag fick av min mamma när jag föddes 1965. Och den har jag sparat. Så jag blev så glad när jag hittade din sida att du hade något liknande. Mitt barnbarn är räknad till den 15 november. Så jag hoppas dom sparar hennes kalender också. Jag kommer att återkomma till dig. Du har så mycket fint."
Elisabeth

"Tusen tack för alla fina MammaMu-kort, jag är supernöjd och allt gick supersmidigt, från beställning till brevlåda - samt trevligt bemötande. Tack för det! :-)"
Molly

"Tack för snabb leverans och så fina korten var."
Eva 

"Blev så glad när jag på nätet hittade de pysselböcker som jag köpte variant av i butik i Nora för något år sen. Beställning och leverans fungerade utmärkt och jag återkommer säkert."
Lena

"Lika nöjd som vanligt med beställningen! Så väldigt fina kort och snabb leverans"
Britt Marie 

"Så ljuvliga kort som kom idag!"
Anne-Beth

"Vill säga att det var en otrolig snabb leverans. Underbara kort.
Julkortet och kortet med de två svalorna var helt fantastiska.  "
Ann 

"Jag ser så fram emot mitt paket. Har rekommenderat min syster att titta på din sida. Helt underbart!"
Ingrid

"Jag vill bara säga att din butik är magisk!
Så mycket fint!
Jag har 4 mindre barnbarn och det är så kul att hitta lite annorlunda saker till dem. Så nu är några julklappar och julkort fixade!
Min dotter ska också, kanske redan har, beställa lite söta saker."
Lilian

"Hittade din butik när jag sökte efter julkort att beställa på nätet. Dina julkort och övriga kort är väldigt fina och annorlunda, vilket jag gillar. Jag är gammal och har inga barnbarn som jag kan ge presenter men förstår att det du har är uppskattat av barnen. Om jag vore liten skulle jag vilja ha någon av alla fina julkalendrar som finns. Jag kommer antagligen att beställa flera "vanliga" gratulationskort hos dig så småningom. Vill också ge en eloge för snabb leverans av korten."
Anita

"Du har fina varor. Snabb leverans. Jag är jättenöjd."
Eva 

"Vackra kort…..Så roligt att bläddra igenom vad som finns, jag tycker det är otroligt välgjorda och annorlunda kort. Jag väljer ut kort som ska passa olika personer som jag ska skicka till speciellt till jul. När jag beställt, hittar jag genast nya tilltalande kort och måste skicka efter. Lycko dig som får pyssla med detta! 🤗
Jag längtar efter att skicka alla kort till mina vänner, de kommer att uppskatta motiven, helt fantastiska kort."
Anne-Christine

"Jättekul grejer, är nöjd med de saker jag beställde. Håller koll på affären på Insta och kommer sannolikt att beställa fler produkter framöver!"
Kerstin

"Detta var första gången jag beställde i din Web shop..........
Mycket fina varor!!!!  Smidig leverans! Högsta betyg!"
Åsa

"Jag är så glad att jag hittat till Mr Humblebee! Har gjort några beställningar och är så nöjd - för att inte tala om hur glada mottagarna av korten blivit. Utbudet är fantastiskt och det finns verkligen kort för alla tillfällen. Jag kommer att återkomma många gånger framöver!
Att sen skicka ett vackert kort bara för att glädja någon är glädje även för mig - i synnerhet numera när allt går via nätet. Dags att återuppta gamla sedvänjor 😊"
Elisabeth

"Tack, jag är jättenöjd! Såå söta saker! Några ska bli julklappar så jag hoppas mottagaren blir lika nöjd som jag."
Anna

"Superfina kort och supersnabb leverans. Uppskattar också att när man beställer " fjäderlätt" är det ingen frakt. Andra har frakt oavsett varan detta gör att man avstår att beställa en vara när frakten är dyrare än varan. Så stort plus till dej!"
Ingela

"Jag hittar alltid så fina, roliga och annorlunda kort hos Mr Humblebee. 
Många med en humor som passar mig:)
 Jag är så glad att jag hittat dig:) såååå fina kort.
Marie

"Tack!
Så fina saker och snabb leverans och väl inslaget."
Birgitta

"Super snabb leverans och korten motsvarar verkligen förväntningarna.
Mycken Tack!"
Gunilla

"Det är alltid lika mysigt och roligt att titta in på din hemsida. Men alltid lika svårt att bestämma sig😊.  Tack för en inspirerande affär."
Britt

"Jag är mycket nöjd och kommer att handla mer.
Varorna och utbudet är unika.
En skattkammare av fantasi och spänning. Har redan med barnbarnen skapat önskelistor för både kommande födelsedagar och jul.
Återkommer."
Anne

"Tack för artiklarna! Så fina kort och så snabb leverans!
Det blir 10 stjärnor av 10 möjliga!
Återkommer!"
Helen

"Jag är mycket nöjd o glad över samtliga varor jag beställt."
Catharina 

"Jätte fina kort som vanligt, kul att skicka efter hos dig"
Christina

"Fina kort, fint förpackade och snabbt levererat".
 Ragnhild

"Jättefina kort och snabb leverans! Alltid lika nöjd!"
Isabella

"Vi är mycket nöjda med vår beställning. Din hemsida är jättefin med trevliga och intresseväckande presentationer av produkterna. Roligt med så många fina och originella kort."
Helena

"Jag har köpt gratulationskort hos er och jag tycker att ni hade ett bra utbud, fina kort som är mycket speciella, och med snabb leverans!
Jag kommer sannolikt att handla kort mer hos er vid fler tillfällen."

"Bara +++++++++++
Återkommer gärna 🙏💕"
Lotta🌺"

"Vill tacka för ert intressanta och spännande utbud av varor. Det är så roligt och mysigt att botanisera på er hemsida. Det jag uppskattar mest, när jag väl bestämt mig för att köpa något, är ert vänliga bemötande och fantastiska kundservice. Detta är unikt och uppskattas enormt i dessa dagar.
Önskar er Lycka till i fortsättningen!"
Anette

"Jag är supernöjd med min beställning från din otroligt härliga butik. Du har unika och annorlunda saker som inspirerar mig.👍"
Miriam

"Jag tycker butiken är fantastiskt trevlig och fin, och tacka för den snabba leveransen. Uppskattar också verkligen att lätta varor levereras fraktfritt!"
Clara

"Roliga, annorlunda kort som verkligen tilltalar min humor och smak. 
Och snabb leverans (och glad)"
Marie 

"Jag är jätte nöjd med leveransen snabbt gick det 👍
Och ett fantastiskt vacker kort.
Jag har varmt rekommenderat er till mina vänner 👍
Så Tusen tack för denna gång jag återkommer när det är dags att handla mera fina kort 👍"
Signhild

"Jag är jättenöjd med min beställning. Allt var så fint som jag trodde. Köpte också boken "Ingen kan skrämma en björn" som var gullig och fint illustrerad. Jag hade mitt lilla barnbarn här som jag läste den för. Men jag älskar barnböcker själv. Korten jag beställde är jag jättenöjd med."
Annika

"Tack för snabb leverans och framförallt ett stort och brett urval av vykort och kort!
Kommer beställa igen!"
Emma

"Liten order från mig men så nöjd med korten, leveranstid mm."
Gittan

"Hej och tack för de fina korten. Det är andra gången jag beställer kort av dig, visste inte att du säljer leksaker också, och jag är supernöjd; både med mycket kort att välja på, bra beskrivningar och mycket snabb leverans."
En nöjd kund

"Inte bara barnbarn blir glada över era fina kort! Äldre släktingar gillar månadskorten, Elsa Beskow och andra motiv de känner igen från gamla tider."
Ann-Christin

"Jag är jättenöjd med korten o snabbt skickat.
Återkommer igen. Tack!
Ha’ en fin dag."
Ulla

"Vilken underbar butik! Och såååå typiskt att jag hittar den precis veckan efter att min lilla tjej (och hennes BFF) har fyllt år! 
Men jag ska tipsa midsommarälvan!
Och kanske unna mig något fint till mig själv..."
Lotta

"Jag är mycket nöjd med allt- det blir fina presenter till barnbarnen och härliga kort dem och andra goda vänner!
Jag kommer alldeles säkert återkomma??"
Birgitta

"Mycket uppskattat med personligt bemötande, och snabb leverans med fint paketerat. Grejerna var precis som väntat, är supernöjd."
Emma

"Helt fantastisk service!
Jag fick paketet i måndags. Vilka fina saker."
Ylva

"Din butik är precis som du lovar, magisk!
Det är en glädje att titta på alla vackra kort och välja ut ett till någon speciell vän.
Barnbarnen älskar de vackra pusslen, pärlor och annat jag köpt till dem."
Britt

"Ville bara tacka for jätte bra & snabb  service , mina kort kom idag, och jag är super nöjd.
Glad att jag hittade din site så fina saker, mkt inspiration jag återkommer!
Tack och trevlig helg!"
Patricia

"Helt magiska saker som vanligt. Min dotter fyllde 6 år och ville knappt sova för hon ville måla i sin nya målarbok med pennorna. ?"
Martina

"Grattiskorten är jättefina! Snabb leverans och fint packat.
Har köpt några saker tidigare och även då med snabb leverans och bra packat. Det är fina saker i butiken!"
Cecilia

"Paketet levererades lika snabbt och bra som förra gången!
Hade köpt Djecos kaninspel till mitt barnbarn som är 3,5 år. Det blev mycket populärt och hon ville börja spela med det samma. Vad sött med de små kaninerna! Pysselboken Ute i naturen blev också omtyckt!
Korten som jag köpte var båda fina, speciellt det med körsbärsblommor!
Tack för denna gång! Tittar då och då vad du har i affären, alltid lika roligt!"
Birgitta

"Så fina saker på din sida. Jag kommer att återkomma för att beställa mer!"
Ia 

"Jag tycker att det var en väldigt trevlig butik med fina saker och kort!
Jag kommer återkomma till butiken!
Mycket trevlig och bra återkoppling när man t.ex. skickade Mail. Jag fick sakerna snabbt och smidigt, vilket jag uppskattade!
Trevlig påsk?"
Petronella

"Jag är lika nöjd som förra gången ? snabbt och enkelt att handla, bra kommunikation.
Mycket nöjd!
Glad Påsk!"
Irene

"Er butik är både unik och magisk och vore det en butik som fanns här i stan kunde jag gå runt i timmar för att välja ut den finaste presenten att köpa!
Jag är mycket nöjd med de nostalgiska korten jag köpte och de är skickade inför påsken!
Jag brukar aldrig skicka kort men inget är som vanligt just nu.
Med önskan om en Glad Påsk och tack för snabb leverans från mig!"
Eva

"Beställde gratulationskort, leveransen var mycket snabb men Swish krånglade för mig. Fick då snabb kontakt per mail med självaste Mr Humblebee och det löste sig mycket snabbt och bra. Fin service och gulliga kort. Blev på gott humör!"
Lotta

"Jag tycker mycket om alla kort som jag köpt från dig. En fröjd att ge bort och uppskattas verkligen."
Marie

"Jättefina leksaker. Fint förpackade. Snabb leverans. Är mycket nöjd."
Marie

"Tack, ni är suveräna på att skicka snabbt! Kanon! Mitt förra köp blev så uppskattat av barnbarnet och nu är det barnbarnet i Oslo som får ett litet paket"
Helén

"Du har faktiskt en magisk butik med otroligt vackra och fina saker. Korten jag beställde blev jag mycket nöjd med, visade dom för min mamma och jag fick hjälpa henne att göra en beställning på kort hon ville ha. Hon fick dom idag. Jag kommer att göra nya beställningar framöver då jag är gammel faster till två som fyller 7, en som fyller 5 och en som fyller 11 år."
Anneli

"Jag handlade med glädje på din webbsida. Du hade så många fina saker. Det fanns vykort som var ovanliga, vackra, konstfulla, roliga.. behöver jag säga mer?När jag tittade på dina leksaker och ditt upplägg på webbsidan, tänkte jag på en film jag sett, med Dustin Hoffman. Han var typ 200 år gammal och hade en magisk leksaksaffär. lite så känns det. jag ger ett hurra för otroligt snabb leverans och jag längtar efter att i" covid tider, "få träffa mina barnbarn och kunna ge dem ficklamporna med magiska sagor. skulle kunna sitta länge och bara titta."
Anna

"Jag är väldigt nöjd med varorna jag köpte i din butik och jag älskar utbudet du har.
Varorna är vackra, roliga för barn och uppmanar till kreativitet.
Leveranstiden är kort och ett extra plus är möjligheten till hemleverans."
Annie

"Jag gjorde en beställning av vykort nyligen. Så fina kort, jättetrevligt bemötande och snabb leverans! Korten kommer jag skicka till min systerdotter som är två år och bor i en annan stad. Hon blir själaglad över post från moster. Jag kommer definitivt handla från din fina butik igen, och rekommendera den till släkt och vänner!"
Kristina

"Upptäckte din butik på nätet o blev glatt överraskad! Köpte fina sagokort som man inte hittar i vanlig pappershandel o några fina små djur av trä! Återkommer gärna framöver!!??"
Anna-Karin

"Hej och tack för snabb leverans av fina kort! En slump att jag fann din sida, jag återkommer. Tycker om ditt sortiment!"
Anna-Lena

"Rekommenderar Mr Humblebee med varm hand. Vackra produkter till bra priser och snabb leverans!"
Therese

"Tyckte mycket om butiken, där fanns något till alla barnbarnen så nu har jag påskgåvor klara. Nöjd med alla varor jag beställt?"
Anne-Li

"Jag har köpt vykort från er. De är helt fantastiska, magiska eller roliga! Jag har redan glatt flera med era kort. Bland annat en liten tös ( ett år gammal) som fick kortet med flygande grisar. Hon sprang lycklig omkring med kortet och grymtade. Hennes bror ville sjunga en sång om varje djur av Bremenmusikanterna.
Jag kommer fortsätta skicka era fina kort till någon jag vill göra glad."
Eva

"Blev mycket nöjd och det motsvarade förväntningen på korten.Jag kommer definitivt att handla fler gånger.Just nu håller jag på att bestämma vilken färg på pärlorna jag ska välja för att höra halsband med barnbarnen." 
Anette

"Har skickat det fina födelsedagskortet till en 1åring i Norge som fyllde år. Fantastiskt fina kort som  jag skulle vilja köpa alla!. Jag  kommer att gå in på din sida när jag ska skicka kort till mina vänner eller presenter. Så fina saker alltihop!"
Mariann

"Jag är supernöjd med min beställning! Din butik är helt magisk med så många unika och vackra saker! Det var min syster som tipsade om den och det är jag verkligen glad för. Både hon och jag kommer handla mer hos dig! Servicen var utöver det vanliga med möjlighet till väldigt snabb leverans."
Magdalena 

"Är jättenöjd särskilt med utval av kort du har. Har inte hittat så fina kort någon annanstans. Vännerna  som fått  magiska julkorten har frågat var jag fått tag på dom. För att inte nämna 3D korten o bokmärken. Några av korten kommer jag att rama in.
Tack så mycket att du finns!"
Tarja

"Tack snälla för snabb service! Blev alldeles betagen när jag hittade din butik, magisk är verkligen rätta ordet!!! Nu hade jag så bråttom då jag behövde ett "magiskt" gratulationskort fort men jag återkommer när jag minutiöst gått igenom hela stora utbudet, så roligt att ha möjlighet att köpa riktiga, pedagogiska, vackra, roliga leksaker mm, inte detta massproducerade skräp som finns överallt!! Tack för att jag får drömma mig bort i din magiska värld en stund! Återkommer!"
Marie

"Vi är jättenöjda med böckerna och tack för snabb leverans! Det är alltid så mysigt att kika runt i din fina webbutik. Så fina saker!"
Christin & Odette

"Det var verkligen en magisk stund när jag hittade din hemsida! Jag har varit så ledsen för varje år brukar jag köpa de mest fantastiska födelsedagskort till mina barnbarn i Frankrike. Men i år har jag ju inte kunnat resa dit. Lyckan var därför stor när jag hittade precis på pricken de kort jag ville skicka!
Ja hela  upplevelsen var som att gå in i en av de ljuvliga leksaksaffärer som finns i Frankrike! Jag ber att få återkomma ... har hittat både det ena och det andra"
Margareta

"Tusen tack för den fina servicen med så snabb leverans! Ni har verkligen jättefina saker och jag kommer återkomma som kund!"
Magdalena

"Jag är jättenöjd med min beställning. Mina barn blev jätteglada. Snabb leverans. "Gnuggisar" blev succé direkt här hemma. Jag gillar kategorin "Vackra ting" på hemsidan. För det var precis det jag var ute efter. Inslag av magi och romantik. Jag har skickat länken på hemsidan till flera vänner. Synd att jag inte kände till butiken innan jul. Kommer säkert att beställa från er igen."
Alexandra 

"Lilltjejen och jag är så nöjda med vår beställning från er fina webbutik. Ville bara kika in och säga att vi uppskattar sortimentet, det känns handplockat och genuint. 
Verkligen en magisk leksaksaffär. Tack så mycket. Glad att vi hittade till er." 
Yasemin

"Jag är imponerad av din butik!
Älskar hur den är utformad och hur du skriver, hur tonen är hållen. Den där känslan av att gå in i en magisk liten butik, där det finns fina, märkvärdiga saker och en vänlig, lite mystisk affärsägare - så där som på film och i böcker? Den finns där även om det är en shop på nätet. ?
Varorna är jättefina och passar så bra in i den där känslan.
Jag fick dessutom fantastisk hjälp. Behövde få korten hemskickade snabbt och skrev en kommentar om det i min beställning. Fick svar att du postat sakerna inom mindre än en halvtimme och de kom fram dagen efter.
Jag blev betagen av butik, varor och bemötande och kommer absolut att återkomma. Har visat flera bekanta sidan.
Och födelsedagsbarnet älskade kortet!"
Johanna

Fantastiska kort! Tack!
Lena

"Jag är mycket nöjd med både hanteringen, packeteringen och varorna! Hög kvalitet och bra saker att välja på."
Eva

"Jag vill bara berätta att jag är mycket nöjd. Kul med saker som inte finns i alla leksaksbutiker! Och helt magiska kort.
100%nöjd!"
Irene

"Det är så roligt att botanisera i din magiska butik, den är så speciell och leveranserna känns "personliga".
Jag är jättenöjd och återkommer säkert!"
Margareta

"Sonen blev jätteglad för klossarna, började direkt leka med dom. Även jag blev mycket nöjd, helt enligt förväntan och verkar va hög kvalité. 
Supersnabb leverans och trevligt bemötande. 
Tack!" 
Josefina

"Jag såg detta vykort första gången då jag köpte två stycken på en loppis för ganska längesen.
Har använt båda, och nästan ångrat mej, eftersom jag själv inte hade något kvar då.
Att jag hittade till dej, var bara en slump faktiskt.
Jag är helt såld på detta kort, och från början såg inte jag ens att Astrid var avbildad, bara att kortet var så gulligt......
Nu har jag så många, så nu har jag råd att skicka så gulliga kort till vänner.
Själv ska jag göra en liten förstoring på kortet, så jag får en liten tavla.....
Ett stort plus till dej för riktigt snabb leverans, för att inte prata om " fjäderlätt" frakt !!!!
Det borde andra ta efter.....toppen och tummen upp till dej!!!!
Många Tack till dej från mej!!!!"
Pia

"Vi älskar er butik och är supernöjda med allt!!
Jättefint och roligt att följa på Instagram!!"
Lone

"Så nöjd med pusslet och boken om kotten lilla vännen och grisen, min 2 åring sitter blixtstilla (hela sagostunden), julemagi när den är som bäst!
Vi läser om och om igen och varje gång känns det som att vi läser den för första gången! Så vackra bilder, och en gripande berättelse som jag tror kan få många med spring i benen att lyssna.." 
God Jul från Maja

"Fantastiskt mysig butik! Fina produkter, snabb leverans! Mycket trevligt bemötande!"
Louise

"Jag vill ta tillfället i akt att säga att jag är mycket nöjd med leveransen och leksakerna jag beställde.
När jag fick paketet och öppnade det kändes det faktiskt lite magiskt! På hur det var packat märktes verkligen att du ville att det skulle kännas speciellt!
Några leksaker har redan givits i form av adventspresenter och varit mycket uppskattade.
Väldigt fin kvalitet på allt.
Kommer handla av dig flera gånger och berätta för mina vänner om din webbshop.
Allt gott och God Jul!"
Karin

"Jag är väldigt nöjd med produkterna som vi handlat ifrån er! Fint paketerat och det är dom små detaljerna som gör det. För att inte tala om er hemsida, magisk! Så fint uppbyggd. Känns lite speciellt när man går in på sidan och kikar, och det är roligt för den sticker ut lite och det visar att man har lagt ner omtanke och känsla bakom sidan. Mysiga produkter till försäljning och snabb leverans!"
Therese

"Tack snälla för underbara produkter! Och den fina och snabba servicen!
Pop up korten var så galet fina så jag beställde genast flera, är så glad att jag hittade till er.
Stor julkram"
Åsa 


"Tack för allt magiskt fint"
Ylva


"Vilken underbart fin butik! Blev så glad av att handla här!"
Tina


"Jag är mer än nöjd med beställningen från dig. Allting kom fram helt och fint. Snabbt gick det också.
Jag är så glad att jag hittade din magiska butik och det blir mer köp framöver."
Jeanette


"Köper leksaker då och då till barnbarn på olika platser i världen. Ville hitta en svensk firma och blev glad över ert firmanamn! Roligt...
Leksakerna verkar var i ovanligt god kvalité och jag hittade en del som var helt obekanta, alltid roligt. Det praktiska runt beställningen fungerade smidigt. Stort tack"
Majka


"Jag tycker din leksaksaffär är så fantastiskt fin, med både vackra och pedagogiska leksaker.
Jag har tipsat mina vänner om dig! "
Katarina


"Tack snälla för otroligt fin och snabb service!
När jag av en slump hittade din hemsida efter en googling så blev jag helt begeistrad över hur fin den var!
Det kändes som att komma rakt in i leksaksaffären från filmen ”Ensam hemma i New York”, som för övrigt är en favoritfilm i släkten!:)
Texten på hemsidan kändes så otroligt varm, omtänksam och familjär, och för att inte tala om ditt fantastiskt fina utbud!
Jag var tvungen att direkt tipsa alla i min närhet om den!
Jag önskar dig och din verksamhet allt gott, och kommer garanterat bli en återkommande kund!
Ta hand om dig i dessa tider, och även om det kanske är lite tidigt önskar jag dig en riktigt god jul!"
Elin 


""Jag vill bara berätta att julkorten jag köpte och den lilla boken med klistermärken var så fina. Boken med klistermärken var så fina att jag skulle vilja haft den själv. Men mitt barnbarn ska få den.
Vill bara önska dig/er och er fina butik en fin dag. Ni har verkligen en underbar webbutik."
Viveka


"Ett underbart ställe på nätet!!!
Otroligt mycket att välja på. Väldigt vackra produkter. 
Är VÄLDIGT nöjd med allt jag handlat.
Kommer att bli en trogen kund.
Tusen tack!
Ha en fin jul!"
Marguirethe


"Så fint att i dessa tider hitta speciella presenter till speciella personer. Och allt fungerade väldigt bra. Tack!"
Mona

"jag vill bara säga att adventskalendrarna i kortform är jättefina. Jag blev så glad över dem och jag hoppas att barnbarnen glädjer sig lika mycket som jag gör. Skicka brev eller kort är det ända jag kan göra för att ha kontakt med barnbarnen. Träffar de inte alls i dessa tider. Så ledsamt.
Tack för de fina korten. Det lyfte den dagen"
Karin


"Jag är nöjd! Vackra kort som motsvarade beskrivningen och snabb leverans. Just snabb leverans och fraktkostnad som står i proportion till vad man beställer är det största plussat. Jag rekommenderar gärna dig."
Marie


"Jag beställde adventskalendrar och julkort - så jättefina! Och snabb och bra service! Jag kommer att återkomma."
Kerstin

"Du hade så mycket fina saker, vill köpa allt!"
Agneta

"Kanonroliga, udda och unika varor!"
Elisabeth

"Jag är jättenöjd med alla varorna. Gav sagoficklampan till min systerdotter, som jobbar som förskolelärare. Hon blev jätteglad och skulle använda den på jobbet på barnens vilostunder, och skapa berättelser med dem. En annan systerdotter fick minipusslet, hon älskar att pyssla. 
Mini-adventskalendrarna är otroligt vackra! Jag var tvungen att beställa fler, då alla ville ha en. 
Du har en väldigt vacker och inspirerande affär, rolig och annorlunda. Hela kedjan med beställning, frakt och betalning gick smidigt. Så jag är supernöjd. 
Vill också tacka för dina fjäderlätta varor, eller vad du kallade dem. Så bra att få dem direkt hem till brevlådan, när man sitter i karantän, som jag gör."
Åsa


"Jag är så nöjd med beställningen och varorna jag köpte. Leveransen fungerade också perfekt! Ljudklossarna och lammet blev väldigt uppskattade av mitt barnbarn som fyllde 1 år! Också 3-åringen tyckte klossarna var jättefina!
Vi hörs igen, har sett många fina saker på hemsidan!"
Birgitta


"Vet du vad, jag är så glad för att jag hittade till din lilla skattkammare.
Fantastiska produkter, leveranstid över all rimlig förväntan (sover du ens?? :) Och dessutom en superfin överraskning som fick mig både att le och må lite bättre när jag låg hemma i feber vid tid för leveransen.
Ungarna känner sig tuffa i sina tatueringar (nu matchar de mamma), och jag kan knappt vänta tills jag får ge bort adventskalendern till min nostalgifantast till mor.
Underbar butik, och säkerligen en underbar själ som ägare!"
Latife

"Jag är mycket nöjd med att jag handlade hos er. Lätt och snabbt att få kontakt med er och mycket trevligt bemötande. Ni skickade mina kort direkt, så jag hann få iväg det första i tid för att gratulera. Tusen tack! Och korten var jättefina!"
Elisabet


""Jag är så nöjd med mina kort som jag beställde, lilla barnbarnet har redan fått kortet med apan på o hon älskade det. Så många saker som var jättefina i butiken och kommer alldeles säkert göra fler beställningar!
Bra, snabb service o trevligt bemötande, tack så länge!"
Eva 

"Vilken fantastisk butik! Blir glad ända in till själen av dessa magiska leksaker. Bästa butiken!
Följer nu på Instagram så jag inte missar några nyheter."
Karin

"Bra o snabb leverans! Alla blev nöjda!"
Ulla

"Mysigt ställe  med familjär känsla! Snabb återkoppling o leverans! Rekommenderar varmt!"
Natalie

"Du har en helt magisk butik!!
Jag kommer absolut handla mina kommande presenter till mina små vänner hos dig!"
Christina

"Jag upplever din lilla butik som något väldigt positivt och bra. Kommer säkert tillbaka som kund."
Eva

"Jag tycker att ni har en trevlig butik med lite annorlunda roliga saker."
Ulla-Britt

"Vilken fantastisk liten butik du har. Jag sprang på den av en händelse på Instagram och var direkt tvungen att titta runt i den. Jag älskar att den har lite annat utbud än många andra och framförallt att det inte är en massa plast..
Det finns många saker som jag tror att mina barn skulle ha roligt med. Vi har redan provat tatueringarna och ficklamporna vilka blev glada överraskningar i påskäggen istället för godis (eller ja ett par godisägg blev det också)."
Jenny

"Kortet "Grodorkestern" var helt fantastiskt fint. Snabb leverans. Tack!"
Kristina

"Jag blev både glad och imponerad när jag fick ditt paket.
Imponerad över hur fort det gick och glad för att paketet kom i brevlådan och för att jag såg så fram emot leveransen ( då är det ändå en present till min mans systerdotter).
Jag hittade din butik för inte så länge sedan då vi väntade våran son. Jag hade inga problem med att spendera lång tid på hemsidan och drömma om alla fina presenter som jag kommer att kunna köpa till honom när hans rum är färdigt.
Jag tycker spontant att alla sakerna jag har sett verkar prisvärda och ser ut att vara av god kvalitét.
Sedan tycker jag även att det är lyxigt att det finns saker som kan köpas fraktfritt och vid betald frakt så var det inget pris som fick en att höja på ögonbrynen.
Kort sagt, jag tycker att din butik är fantastisk och kommer definitivt att handla igen."
Elisabet

"Alltså stort Tack verkligen ~ helt magiska saker och så himlans fin butik du har, är då glad att jag hittade dig - inte första beställningen det här ~ nu vet jag vart jag ska handla ! Tack fina"
Therese 

"Jag gjorde en liten beställning, två små underbart fina plåsteraskar. Hemma har jag börjat göra en plåsterlåda. I den ligger alla möjliga olika plåster med olika motiv! Ramlar något av barnen, eller dess kompisar, kommer rosa lådan med guldhandtag fram. Att sedan välja mellan alla fina plåster gör nästan alltid att tårarna försvinner!
De magiskt fina plåstret från din butik är de nya favoriterna!
Hela butiken är för övrigt helt magisk, precis som namnet antyder.
Kommer definitivt handla mer hos dig!
Önskar dig en härlig dag!"
Christina

"Jättefina små saker och den bästa leverans jag någonsin varit med om!
Tack"
Karin

"Tack snälla för fint inslagna presenter och för trevligt mail så jag vet vad som är vad.  
Snabb leverans också"
Jenny 

"Upptäckte din butik av en slump på nätet när jag letade leksaker till mitt barnbarn!
Jättefina saker som man inte hittar i vanliga leksaksaffärer vilket jag gillar, lite mer genuina o lite mer magiska…..
Några av leksakerna blir nu påskpresent!
Jag återkommer säkert och kommer att rekommendera din butik."
Maria

"Alltid otroligt bra bemötande och hjälp!
Din webbshop är väldigt fin och inspirerande. Det är inte sista gången jag beställer, har önskelistan full."
Elin

"Tusen tack för de fina paketen och servicen! När en får det lilla extra som kund så blir jag sugen på att handla mer från er!
Må så gott!"
Jennika

"Jag skulle vilja inhandla nästan allt i din butik och kommer garanterat att köpa mer. Min son är helt förtrollad i stapelklossarna!"
Jenny

"Jag vill först säga att jag tycker websidan är jättefint designad, ger verkligen en magisk känsla!
Ditt utbud känns genomtänkt och personligt utvalt, vilket är kul då många leksaksaffärer idag är likriktade (även på nätet). Jag hittar så mycket fint varje gång jag tittar in på sidan.
Jag är väldigt nöjd med mitt köp och tycker också att leveransen gick jättesnabbt, så ett stort plus där med.
Allt som allt har det bara varit en positiv upplevelse för mig, och jag kommer definitivt att handla mer hos dig framöver!"
Elin

"Jag är jättenöjd med produkter, emballage, leveranstid. Gillar verkligen butiken och utbudet och kommer säkert handla hos er fler gånger."
Lina

"Klippdockor var jätte fina och barnbarnet vart väldigt glad."
Kristina

"Jag älskar påskäggen som jag beställde och din butik är magisk med så fina saker.
Har inga små barn i min närhet just nu men får vi barnbarn någon gång så kommer jag med stor sannolikhet att handla en hel del."
Tina

"Jag är så nöjd med mina sticky notes och ett vänligt och snabbt bemötande via mail.
Din affär har lite ovanliga och charmiga varor.  
Väldigt nöjd med min köpupplevelse."
Pia

"Jag är så jättenöjd med varorna jag beställde. Bra service och snabb leverans.
Man skulle nu kunna tro att jag är mormor ( ler ) men icke jag älskar sådana här saker själv, jag tänkte rama in skuggteatern i bred guldram och ha  belysning bakom, och figurerna sätter jag fast, kommer att bli riktigt bra. Och det tredimensionella kortet... Love it! Klippdockan likaså.
Så jag kommer tillbaka, absolut!
Ha en allra  bästa dag!
Kram"
Åsa


"Jag är så nöjd med att jag har funnit din lilla värld på nätet, perfekt för mig att handla i :) Du är så trevlig och man känner sig så välkommen, så stort tack!
Jag kommer att återkomma som kund:) Stort tack för DIN omsorg!
Ha en trevlig dag!"
Charlotte

"Snabb leverans. En ung sjörövare är jätteglad för sin ögonlapp och sina nya tatueringar"
Tompa