Ord från kunder

"Vill tacka för leveransen av väldigt fina kort. Kommer absolut att beställa mer framöver. Jag är så glad att jag hittat er."
Tina

"Superfina kort"
Monika

"Jag vill säga att jag var jättenöjd med påskkorten som jag handlade från dig🌷.
Leveransen var väldigt snabb också.
Sen uppskattade jag hur fint du hade slagit in dem och den vackra tejpen som förseglade kuvertet. Väldigt nöjd med köpet, även om det inte var så stor summa jag handlade för så var servicen perfekt!"
Susanna 🌻

"Fantastiskt utbud och kvalite!🎇✨
Fenomenal service!🍀😊
Finfina utskick med personlig touch!🎈🌷
Kommer att återkomma många ggr till."
Ingela

"Jag är mycket nöjd med min beställning. Jag har handlat hos dig några gånger och jag tycker om ditt utbud av fina, originella saker. Jag har bara handlat till mig själv, så har bland annat köpt anteckningsböcker, fina påsar, påskpynt och kort. Jag kan inte komma på ngt just nu som saknas vad gäller utbud, servicen har varit bra, leveransen snabb och framför allt så uppskattar jag att sakerna är fint och omsorgsfullt paketerade. Det sistnämnda förhöjer verkligen köpupplevelsen tycker jag. "
Maria 

"Varorna från er är otroligt fina! Aldrig att jag har blivit besviken när jag gjort en beställning."
Ulrika

"Jag köpte ett tivolikort av dig. Helt fantastiskt o detaljrikt. Hon som fyllde blev helt paff över det fina kortet!!"
Anne

"Jag älskar verkligen korten ni har! Och jag har nyss skickat två av dem, trädgårdsskjulet och tropiska fågelburen, till två släktingar som inte mår så bra just nu. De har tackat mig för korten och har dem står framme och kan titta på ”hur länge som helst”. Mitt barnbarn fick ett kort med ett ”dockhus” i januari när hon fyllde 5 år, det var stor glädje när kortet kom i brevlådan! Även de äldre bröderna gillade det. Det kortet hade jag beställt tidigare inför 5-årsdagen.
Jag kommer att återkomma och jag pratar om butiken till mina vänner. 😊
Ulla 

"Jag är jättenöjd med det jag beställde och tycker du har mycket fina saker i din butik. Snabb service och jag kommer beställa hos dig igen vid tillfälle där jag söker något speciellt igen."
Christel

"Jag är så nöjd med de kort jag köpt i din butik, så vackra!"
Anne-Beth

"Jag är jättenöjd med mina vykort, så fina!
Och nöjd med snabb återkoppling /leverans"
Irene

"Tack för snabb leverans, otroligt bra service."
Birgitta

"Jag har beställt många gånger från Mr Humblebee och blir lika nöjd varje gång. Fantastisk service, snabba leveranser och ett väl genomtänkt sortiment. Leksaker och material till skapande och utforskande håller en hög standard och lockar fram kreativiteten.
En fantastisk butik med bra tips!"
Annie 

"Så vackra kort och snabb leverans, skickar till barnbarnen och föräldrarna ramar in"
Ingrid

"Stort tack, jag fick nyss presenten! Ni gjorde ett så fantastiskt fint jobb!!🙏🙏"
Lucas

"Jag köpte tatueringarna till mitt barnbarn på 6 år och hon blev jätteglad. Hon pyntade sig med dessa under hela julen och om hon har kvar så kommer hon att pynta sig när hon ska till skolan.”
Marianne

Jag är så otroligt nöjd, alla dessa vackra kort. En fröjd att ge bort. Alla borde titta in i din butik, kolla in utbudet. Servicen och responsen är så bra, lätt att beställa, går fort att få hem det man beställt. Kan verkligen rekommendera din butik."
Else ⛄️🌤️🤗🥰

"Jag är väldigt nöjd med varorna jag köpt av dig. De är alltid så fina och levereras alltid supersnabbt. Jag kommer att handla igen!"
Pernilla 

"Allra käraste mr Humblebee!
Viken härlig butik du har. Jag är så glad att jag hittade den😌
Små vackra ting, gammeldags kort o kalendrar som jag älskat som barn o aldrig slutat älska, här fanns de, i din butik! Hurra!!
Vilken bra ide med ”fjäderlätt”. Det har jag inte sett någon annan praktisera. Det kanske de borde för det gjorde mig än mer välvilligt inställd.
Kvaliteten var alldeles utmärkt på min första beställning.
Nu ser jag fram emot min andra. Denna gång blev det med porto."
Margareta

"Det är andra gången jag köper julkort från er. Mycket nöjd, jättefina annorlunda kort som man inte kan hitta i butiker i min stad. Snabb leverans också. Kan verkligen rekommenderas.
God Jul! 🎅"
Rose-Marie 

"Jättefint kort som levererades snabbt och till ett bra pris 😊 Bara bra!"
Jessica 

"Jag är väldigt nöjd. Fina spel. Snabb leverans. Lättanvänd hemsida. Trevligt utbud."
Anna-Lena

"Tack för det fina kortet jag  beställde.. Så himlans fin 🙏🏻😊 verkar vara en superduper butik."
Lotta

"Leveransen fungerade jättebra, tack"
Elinora

"Idag kom både paket med speldosa och de beställda vykorten. Tack för jättesnabb leverans Som sagt ni har en fantastisk hemsida med så många vackra saker 💫🌸🥰 Jag var alldeles förlorad bland alla vackra saker. Blev så glad också för snabb återkoppling och leverans 
Jag återkommer gärna med glädje till er underbara värld igen 💫"
Eva

"I din butik hittar jag alltid fina kort, adventskalendrar och andra fina saker att överraska mina barnbarn med. Födelsedagskort har de alltid framme i sina rum."
Britt

"Ingen annanstans har jag kunnat hitta så fina kort! Jag tycker det är roligt att kunna uppmärksamma en födelsedag med ett speciellt utvalt födelsedagskort."

Jag älskar verkligen att "kika in" i din fantasifulla och härliga butik.
Jag är 60 år och hittar direkt barnet inom mig bland alla vackra och unika saker.
Nu har jag en massa fina jul- och grattiskort som jag kan skicka och glädja andra med.
Washitejpen med fjärilar blir jättefin att dekorera med."
Anneli 

"Har handlat några ggr hos er, det har funkat jättebra. Gillar när man kan hitta lite udda kort. Blev extra glad när jag hittade de små adventskalendrarna. Snabb leverans dessutom. Blir nog några julkort snart."
God Jul, Gunnel

"Tack för alla vackra kort, varav jag beställt en del, som finns på din hemsida. Jag gillar den lite gammeldags och romantiska stilen. Varorna kommer alltid snabbt och väl inslagna. Jag är supernöjd."
Vanja

"En underbar affär med så mycket fint och bra priser. Köpte jättefina adventskalendrar, de blir uppskattade av både stora och små. Tack"
Anne

"Nöjd som alltid när jag beställt produkter från Mr Humblebee. Söta och fina adressetiketter som ska få pryda min julklappar."
Viveka 

"Tack för min underbara leverans av Dina kort med kaninmotiv. Så charmiga, personliga och fyllda med kärlek. Blev så nöjd och återkommer gärna till Din butik."
Lena

"Helt fantastiska adventskalendrar. Har letat efter såna till mina barnbarn.
Tack för den här lilla butiken"
Charlotta

"Det är som att komma in i sagobutik när man besöker hemsidan. Lika drömmigt och fantasin sätter genast igång som man minns det från när man var barn och förtrollade sig in i sagornas värld. Man vill bara fortsätta att botanisera bland alla fina saker och ta på dem.
Så tacksam för snabb leverans av mina beställningar och jag har aldrig blivit besviken när paketen dimper ned i brevlådan. Fint inslaget och ibland med små överraskningar. Över all förväntan.
Allt gott och God Jul"
Eva

"Tusen tack för snabb leverans och fantastiska julkort."
Yvonne

"Jag köpte 5 adventskalendrar hos mrhumblebee.
Jag är väldigt nöjd med dem och jag har även sett mycket annat som finns att köpa. En av adventskalendrarna ska dessutom skickas till utlandet.
Jag kommer att rekommendera mrhumblebee för andra."
Ingemar 

"Mr Humblebee, du har verkligen en helt fantastisk ”affär”.
Jag har blivit en återkommande kund hos dig. Så mycket finurliga och trevliga pyssel som jag har hittat i din ”affär”, och som jag senare har överraskat mina barnbarn med.
Från jättefina pussel, pysselböcker till bilar eller djur som de själva kan montera ihop utan lim.
Barn behöver en fantasivärld fri från IPads och dataspel, och det erbjuder du dem.
Mycket snabb leverans också.
Tack för att du finns."
Agneta 

"Tack för den fina adventskalendern. Snabb leverans. Alltid fina saker i din butik. ☘️
Hoppas att många hittar din fina butik"
Eva

"Så vackra kort, uppskattade av mottagaren också. 
Mycket snabb leverans!"
Eva

"Jättefina kort Jag är som alltid nöjd med mitt köp. Ni har så fina kort. Underbara."
Viveka

"Kan bara säga att de finaste korten att skicka för alla sorters tillfällen hittar man hos dig."
Marianne

"Jag är förtjust i vykorten för barn, och skickar dem till mitt barn i Spanien. Hela familjen tycker  om de fina korten och har fäst upp dem på en vägg. Toppenbetyg till Humblebee."
Linda


"Fina kort och leksaker!!! Mycket nöjd!
Annica

"Magiskt vackert!
Alltid snabb leverans i fint kuvert på posten.
Mycket vackra kort.Har handlat flera gånger och tänker fortsätta.
Tack."
Patricia

Är supernöjd och har hunnit tipsa många om din butik!
Sara

"Som den kortälskare jag är blev jag glad över att hitta denna webbshop. Fina uppvikbara kort och mycket annat spännande, blir fler tillfällen. Bra service."
Susanne

"Åh, såna härligt ljuvliga kort, nästan lite som julafton när jag var barn. Att hämta in och öppna kuvertet och se dessa kort, wow 🤩. Alltid så roligt att titta på alla fina kort i din butik, hatten av för den 🎩.
Allt gott från en mycket nöjd kund,
Else 🌸🌼🌺🌻🤗"

"Underbara kort som kom snabbt och vackert inlagda i kuvertet. Tack, det är mycket trevligare att skicka ett vackert lite mer udda kort!!!"
Ingrid

"Blev väldigt nöjd med de kort jag beställt.
Snabb leverans . Väldigt fint dekorerat ”transportkuvert”. Blev glad och inspirerad när jag plockade upp det ur brevlådan.
Jag kommer att rekommendera mina vänner att ta en titt i din butik på webben. 
Det finns mycket att utforska och köpa  där." 
Sigrid

"Jag köpte en otroligt vacker födelsedagsbok till min syster. Butiken har väldigt vackra saker i sitt utbud och har något för alla som vill ha något utöver det vanliga.
Jag ska rekommenderar din sida till alla som vill ha eller ge bort något vackert och annorlunda.
Jag är verkligen helnöjd.
Snabb leverans.
Jag ger den 10 guldstjärnor av 10 och rekommenderar den varmt."
Anita

"Som alltid väldigt nöjd med min beställning! Snabb leverans och fin kvalitet på produkten. Beställer alla mina kort hos dig."
Annika

"Så underbart vackra kort, alla små fina detaljer. Jag har behållit några att ställa i vitrinskåpet, i stället för prydnadssaker. Blir glad bara av att titta på dom. Vilket fynd från din butik 👍🤭🤗"
Else

"Jag tycker det är så trevligt att handla i din affär. Sååå mysiga kort o dyl. Mina barnbarn blev så lyckliga nu senast över sina fina anteckningsböcker bl a."
Gunilla

"Tack snälla, nu har jag mitt kort i handen, så vacker! Tacksam för en så snabb leverans!"
Marina

"Jag är väldigt nöjd med min beställning! Leveransen var supersnabb, och både dagboken och korten är väldigt fina! Då jag och min dotter är stora djurvänner passar utbudet oss väldigt bra!"
Helen 

"Det var mycket speciella kort och annat trevligt som inte finns hos andra .
Jag blev väldigt glad när jag fick för min beställning!
Stort tack för det!"
Yvonne 

"Jag är mycket nöjd! Superfina kort!"
 Susanne  

"Jag är supernöjd!
Har redan planerat att köpa en hög med julkort, popups, inom en allt för avlägsen framtid."
Ulla

"Jag köpte ett gratulationskort genom er och är mycket nöjd med allt.
Det var snabb leverans och ett jättefint kort!
Tack!"
Hely

"Mycket trevlig affär med många fina o annorlunda kort, anteckningsböcker o servetter mm"
Ingalill

"Paketet kom idag och var så fint som jag hoppats på, kommer bli fina presenter i påsk till barnbarnen🥰
Varmt TACK❤️"
Anne

"Vi älskar korten från er. Blir att vi beställer för att skicka hälsningar till nära och kära.
Vi har bara använt mess i många år men korten  är väldigt uppskattade."
Monica 

"Tack för alla kort och putsduk (så fin att jag nästan inte vill använda den). Har aldrig blivit besviken på det jag beställt."
Anne

"Till den gulligaste affären på webben, tack!!!"
Marie

"Jag är jättenöjd med de fina korten på sköna tanter. De ligger till sig i lådan o kommer att skickas till mina väninnorna födelsedagar. Noga utvalt efter personlighet 😅.
Snabb o bra leverans förresten."
Yvonne

"Jag bara älskar eran butik/näthandel. Har handlat hos er några ggr nu. Och bla köpt nästan alla helt underbara kortboxar. Jag bara älskar dom, så bra kvalité och helt underbara mönster på korten. Och så väldig vackra så att jag har dom framme på vardagsrumsbordet. Pryder mitt hem så mycket.
Mitt barnbarn blev helt tokig i dom fina plåstrena i plåtburk som jag även har köpt hon är 2 år och helt fascinerad av dom söta och fina plåstret.
Och ni har ju även anteckningsböcker som jag köpte bla ett 3 pack. Och mönstret går i samma fina anda som kortboxarna. Jag har köpte lite av varje av er och jag är så himla nöjd med sakerna.
Jag måste bara säga det en ggr till älskat alla fina och vackra saker hos er. Jag är fast i eran butik och ett riktigt fan. Jag kommer och återkomma ofta hos er när jag behöver en present eller bara en gå bort gåva eller ja som sagt jag kommer och återkomma till eran jätte jätte fina butik😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀🌸🌸🌸"
Marita

"Jag är jätteglad att jag hittat din butik, med alla udda och fina leksaker. Det är andra gången jag handlar av dig, och är så nöjd med allt!"
Ida 

"En fin pekbok till barnbarnet som fyller ett år och ett fantastiskt utfällbart kort som väckte förtjusning på ettårskalaset. " Var har du hittat det där kortet?" Snart dags att kolla om det finns nåt fint till påsk....."
Gertrud

"Tack än en gång för snabb service och ljuvliga saker. Det är som att kliva in i en godisaffär. Tack igen."
Lena 

"Jag är mkt nöjd med varorna jag beställde från dig. Varorna såg ut som de gjorde på bilden, leveransen snabb och kundkontakten bra. Sagolikt utbud m många fina saker."
Katarina 

"Jag är jättenöjd med beställningen, allt motsvarade förväntningarna och levererades fort."
Karin

"Varje gång har jag varit jättenöjd med mina köp, vackrare kort är svårare att hitta!
Extra + för den snabba leveransen!"
Pia

"Jag är så glad över att kunna beställa fina kort som ingen annan har. Hos er kan jag verkligen välja rätt kort till rätt person."
Maria

"Så fina saker! Barnen blev super glada och tack för den snabba leveransen 👍"
Susanne

"Jag är mycket nöjd med mina kort.
Kvaliteten på kortens material, tryck och färg får högsta betyg. Korten är ovanliga, vackra och mycket tilltalande. Blir glad när jag tittar på dem."
Lisbeth 

"Har alltid varit oerhört nöjd med dina varor och köper numera alla mina kort hor er."
Katarina

"Du fångar mig verkligen med ditt kortutbud!! Skulle kunna sitta hur länge som helst och ”klicka hem”!..
Härligt med ett professionellt, snabbt och personligt bemötande - Fjäderlättalternativet kanon"
Annika

"Köpte så underbara påskkort och gratulationskort. Svårt att välja bland alla fina kort. Snabb leverans. Tack 🙏"
Anne

"Fantastiska produkter och lättnavigerad hemsida.
Årligen köper jag unika gratulationskort till min mor här och ljuvliga alla-hjärtansdags kort.
Snabb service och leverans.
Rekommenderas varmt"
Patricia

"Tack jag är så nöjd, både med kortet och din fina butik!
Servicen var fantastisk och ännu en gång! Kortet var magiskt!
Jag önskar dig en 🎄🤶God Jul🎅🎄"
Annika

"Du blev min räddning! Annorlunda och personliga ting till ett bra pris. Jag vill inte bara ”köpa nå’t” utan välja saker som passar den jag ska ge presenten till. Jag har rekommenderat dig till ALLA jag känner
Tack!!!!!"
Cecilia 

"Vill tacka för de fina korten, till och med försändelsen var vacker. Båda mina mostrar blev så glada för julhälsningen som min ena moster sa "det var det vackraste kort jag någonsin fått".
Anneli 

"Åh, dom här lyckliga damerna, man blir så glad, jag och en vännina skrattar så och sen går fantasin igång.
Tack för det.
Allt gott från en mycket nöjd kund 🤶🏻🎄❄️🌟"
Else

"Jag blir alltid lika glad när jag går in på din hemsida och ser alla vackra kort 🙏
Jag tittar ofta och handlar både fina och roliga vykort som blir så personliga till de jag skickar till 😊och så är det ju ett stort plus också att det är kort som är fraktfritt, det gör ju att man skickar efter fler gånger 👍Så Tack för dessa fina kort som ger mycket glädje …God Jul 🎅🏻"
Ylva

"Jag vill bara säga att jag är väldigt nöjd med Mr Humblebee! Varje år köper jag adventskalendrar med glitter på till min dotter och min mamma. En tradition jag upprätthåller sedan min mormor gick bort. Det är mycket uppskattat. Hos er kan man oftast välja mellan fler olika motiv, det är bra priser och snabb leverans. Återkommer igen även nästa år😉"
Sandra

"Mr Humblebee har såå vackra kort och snabb 📦 leverans Älskar Mr Humblebee för det🙏❤️🌲⛄️🤶🏼"
Meg 

"Jättefin butik. Lite annorlunda saker som man inte hittar överallt.  Har handlat vykort flera gånger, bra att det går få det fraktfritt.:-)"
Anna

"Jag är jättenöjd med julkorten som jag ska skicka till mina släktingar. Alltid glädje att skicka vackra kort. Du har en fantastisk sortering av kort. Jag återkommer gärna."
Iréne

"Jag beställde en julkalender och några små saker till men vad kan jag säga att jag är super nöjd både med produkter och med service! Kalendrarna är fantastiska! Super fina och gulliga, min dotter älskar dom och hon är så taggad varje dag att öppna dom! Jätte bra kvalitet och fina klistermärken som man kan sätta på själv! Jag ska titta in i din lilla butik i framtiden också! Jag är tacksam att jag hittade en butik som är min smak faktiskt!
Lycka till i framtiden!
God Jul!"
Izabella 

"Kära Mr Humblebee,
Jag köpte två magiska julkort men eftersom de är sända till mina barnbarn i Australien kommer jag inte att se dem i 'verkliga livet'. Men vad jag kunde se är jag förälskad i dem :)
Tusen tack också för den snabba leveransen!
Underbara kort (jag köpte också julkortet Granen) och utmärkt service!"
Ann

"Jag är mycket nöjd med min beställning. Det är julklappar till mina döttrar. Extra glad är jag för de två bokmärkena som var från samma skapare då de såg än mer mysiga ut i verkligheten."
Jenny


"Jag älskar dina kort och mina vänner blir så glada när de får ett vykort. En av mina vänner tar med sig sitt kort när hon åker till sitt lantställe för det gör henne glad. Jag har mest köpt korten Lyckliga damer, eftersom vi kompisar är just i den äldre åldern."
Siw 

"Jag ser mycket fram emot paketet och vill uttala härmed även att ni erbjuder en fantastisk fin sagovärld som lyser upp och sprider glädje! Så kul att ha hittad er!"
Ewi

"Fick mitt kort idag som ska vidare till mina barnbarn 🥰
Är nog det finaste julkort jag sett 😍 så lär beställa fler kort från er och även tala om för vänner ⭐❤"
Kerstin

"Tack för en snabb leverans av de fina adventskalendrarna. Du har en jättefin butik med många fina saker. Jag kommer verkligen att återkomma till butiken."
Anne

"Beställde ett helt underbart uppfällbart kort! Kortet blir som en liten present i sig, så vackra .
Ni skickar så snabbt , tacksamt med fri frakt också, kommer definitivt att beställa mer från er ! Trevligt att handla på en svensk sida .
Marianne

"Jättebra service
Vackra kort och kalendrar
Fint bemötande"
Elisabeth

"Jag är mycket nöjd med beställningen.
Boken "Sagen om den lille farbrorn" är en underbar liten historia. Den ska bli julklapp till ett av barnbarnen.
Pennskrinet med bild på den lilla kattungen är så fint och anteckningsboken med T-Rex i 3D har en så spännande pärm. De presenterna ska gå till mina barnbarn också, som överraskningspresenter den 6 december, på St Nicolaus Dag.
Julkorten du har tycker jag är så fina. Nu när jag är pensionär och inte har möjlighet att leta julkort i affärerna på samma sätt som när jag jobbade är det så trevligt att kunna handla dem i din butik. Du har just den sortens julkort som jag tycker om. De är annorlunda mot de man hittar i mataffärerna.
Alldeles innan Lucia träffas jag och min dotter och skriver alla julkorten. Jag skickar också julkort via nätet, men tycker att det är mycket finare med fysiska julkort.
Jag kommer absolut att återkomma längre fram med nya beställningar till kommande födelsedagar och helger inpå nya året."
Marianne


"Vill bara tala om att jag är mycket nöjd med mina köp, både denna gången och förra. Du har en alldeles underbar butik med ett stort utbud. Ändå är det många saker som man inte hittar överallt. Roligt i dessa tider när det nästan bara finns affärskedjor med liknade utbud.
Jag blev mest glad för alla vackra kort du har. Jag beställde jättemånga förra gången. Jag älskar att skicka kort. Är en riktig kortfanatiker.Hittade också små roliga saker till en paketkalender."
Madelein 

"Jag köpte glitter kalendrar mm hos dej och vill bara berätta att jag tycker att de var jättefina. Ditt utbud är annorlunda och väldigt tilltalande"
Karin

"Tycker alla kort är underbara. Ska snart beställa julkort."
Ann-Britt

"Helt underbara kort👌Kommer till att köpa fler för kommande födelsedagar.Så nöjd ☺️"
Ann-Mari

"Bra utbud och snabb service"
Lea 

"Som vanligt är jag mycket nöjd med de saker jag beställde. Jag är alltid förvånad över att jag får dem i brevlådan så fort. Adventskalendrarna jag köpte var till mina barnbarn och de tyckte att kalendrarna var jättefina. Det finns så många underbara och fina saker på er hemsida.
Har idag gjort en ny beställning och kommer säkert att göra fler beställningar i framtiden."
Marianne

"Jag är jättenöjd med varorna jag beställde och med din kundservice☺️. Tack för att du skickade så snabbt! Jag älskar din butik, så vackra och fina saker . Det blir definitivt några julklappar från Mr Humblebee."
Johanna

"Vill bara säga att alla saker jag beställde via din butik var jättefina!
Kul med en butik på nätet med så fina kvalitetsleksaker!"
Johanna

"Igår fick jag mina varor, jag är mycket nöjd med dem👍😊.
Tack också för att ni skicka dem så snabbt till mig🙏.
Nu har jag jättefina presenter till ettårskalaset på lördag.😍
Kommer höra av mig till er igen när det är dags för presenter till barnbarnen🥰."
Maria

"Jag har endast köpt kort från dig men tycker utbudet där är alldeles förträffligt, med en oerhörd variation.
Kul att du tycks ta många kort från våra närliggande länder som Frankrike och Storbritannien! 🥇Det tycker jag är bra.
Jättebra kvalité på de kort jag köpt hittills."
Ingela

"Jag har vid flertalet tillfällen handlat hos er – både vykort och små leksaker. Dom tredimensionella korten är fantastiska och mycket uppskattade av mottagarna. ALLA frågar hur man får tag i dom så där har jag nog ordnat några kunder till er (trots att jag egentligen vill vara ensam om ”gömstället”) Men kamratlig som man är så……….
Småleksaker och pysselböcker är alltid uppskattat. Jag har hela tiden blivit belåten med varorna och kommer självfallet att handla hos er i framtiden.
Ha en fin dag – jag återkommer"
Anita

"Vill bara tacka för sååå fina kort, är inte första gången jag handlat hos dig och kommer att fortsätta med det."
Yvonne

"Absolut de finaste kort jag sett o köpt! 😍"
Monika

"Vill bara berätta hur glad jag att har hittat din fina butik, och hur uppskattade de fina korten blir. Min dotter blev så glad för det hon fick på sin födelsedag."
Anne-Beth

"En magisk affär där man kan gå på upptäcksfärd bland underbara saker. Upplägg, presentationer och beskrivningar präglas av ett personligt engagemang och omsorg för detaljer. Här hittar jag originella och vackra presenter. Snabb leverans. Bra kommunikation. Perfekt på alla sätt."
Gitte

"Paketet kom i tisdags och presentmottagarna blev mycket glada. Stort tack för supersnabb leverans!"
Anders

"Vilken underbar butik.
Jag återkommer gärna.
Tack !"
Ingegärd

"Din butik är fantastiskt! Så stort utbud av fina saker som jag inte har hittat någon annan stans. Ser fram emot att handla julklappar hos dig igen snart."
Lina

"Jag är så glad åt de vackra korten och att din fina butik finns! Tror också att de kommer bli väl mottagna…"
Anne-Beth

"Korten är så otroligt vackra. Är i din fina butik då och då, hittar nästan alltid ett nytt kort som bara är ”Must have” . Hatten 🎩 av din butik 🍂🍁."
Allt gott
Else

"Jag är överraskad av ert personliga bemötande som är mycket trevligt.
Sedan att era små adventskalendrar är fantastiskt fina gör ju att jag bara vill ha mera av dem.
Eftersom jag nyss har upptäckt er, har jag lagt in er i nästa års kalender, när det är dags för inköp av  de små adventskalendrarna."
Karin

"Mycket nöjd med beställningen av mina varor , jättefina produkter och mitt önskemål om snabb hantering blev så bra . Kommer definitivt att handla fler gånger hos Mr Humblebee 👍"
Marianne

"Jättenöjd, helt o hållet. Tipsar om er hela tiden😊👍"
Sonja

"Jag älskar din butik och allt du säljer där. Det är mitt eget lilla paradis med allt som gör livet lyckligt.
Keep up the amazing work"
Sofia

"Är så barnsligt förtjust i alla fina kort, man blir glad bara av att titta på dem. Tittar i din fina butik då och då, kommer att handla lite när andan faller på. Så tummen upp 👍. "
Else 🤭🍁🍂

"Jag tackar för en mycket trevlig upplevelse i din butik🥰 Mina varor kom fram oerhört snabbt och var fantastiska och ska ges bort i födelsepresent. Det blir en fröjd för ögat.
Tack för fin service o du får säkert ett besök i butiken inom snar framtid av mig o min familj igen ❤️"
Camilla

"Som jag har sagt förut men jag säger det igen, jag älskar er hemsida och shop! Jag är så lycklig för att ni finns som är så unika och fantastiska på att ta fram det lilla extra och vackra. Tack igen!!"
Joy

"Jag är så nöjd och glad för att jag hittat din butik. Vilken service, inga problem med något. 👍🤭😌🎩."
Else

"En fantastisk affär där man kan hitta vackra och unika kort, inte lik någon annan affär!"
Bo

"Är så glad för dessa otroligt vackra kort, kommer att ge mycket glädje till som får dom.
En väldigt glad kund"
Else

"Som att kliva in i en magisk värld, där man ”vandrar” lika storögd bland ”hyllorna” som om man var ett barn igen. Så känns det att surfa in på Mr Humblebee. Där finns något för alla, och mängder av saker man inte skådat tidigare. Allting vackert, välgjort och tilltalande för fantasi och kreativitet. En HELT underbar leksaksaffär, som jag rekommenderar till alla! 
En fantastisk service med ”fjäderlätt”, att få det direkt hem till brevlådan. 
De tredimensionella korten är så vackra att det inte finns ord för det! Så roliga att ge bort och alltid lika uppskattade av mottagaren!
Jag har nog köpt ett tjugotal av dem. Så här långt..."
Åsa

"Du har en fantastisk förtrollande butik. Är jättenöjd över allt jag har beställt. De utfällbara korten är ännu finare i verkligheten med alla små detaljer. Man vill helst behålla dem själv som små prydnader. Kommer att fortsätta handla hos er."
Annette 

"Du har en väldigt fin affär med så mysiga saker och vackra kort 😊Jag återkommer när fler kort behövs! jätte nöjd med de kort jag köpte!"
Eva 

"Jag är jättenöjd med de fina korten! ! !
Mina barnbarn är vuxna ...men ett kort med en peng går alltid hem.
Tack för snabb service."
Iréne

"Jag är som vanligt jättenöjd över de fina korten jag beställde! Är övertygad om att födelsedagstanten kommer att älska det magiska gratulationskortet och de övriga mottagarna kommer att bli lika glada. Tack för en underbar butik 😍"
Elisabeth

"Annorlunda och roliga och framför allt vackra motiv av utmärkt kvalitet, på de kort jag köpt vid olika tillfällen. Jag återkommer."
Ingalill

"Är mycket nöjd - du har så fina kort - det svåra är att skiljas från dem och skicka dem till någon annan. Ibland köper jag två av samma bara för jag bara måste ha ett själv på min anslagstavla."
Annsofi

"Fantastiskt fina och exklusiva utvikbara kort som uppskattas av barnbarnen. Många detaljer att titta på och fantisera kring. Upplevs som mer än ”bara ett kort.” Dessutom snabb leverans. Tack!"
Annika 

"Det går snabbt att beställa dessa helt underbara kort som jag gillar, givetvis till dem jag skickar blir enormt glada och förtjusta över dem. Jag och flera är nöjda!"
Gun

"Ni har alltid ett leende från mig när jag beställer. Tusen tack."
Kerstin

"Vill tacka för en utomordentligt bra och snabb service när jag beställt mina varor (kort). Har absolut inget att klaga på, tvärtom.
Jag lär nog besöka din butik igen!"
Jenny 

"Hittade till din hemsida via Instagram. Så roliga annorlunda o lyxiga kort…
Köpte de första, ett pop-up kort med trollflöjten som tema. 
Nu senast kort till min chef som skulle sluta. 
Försändelsen kom snabbt med posten. 
Enkelt att betala. 
Kommer sannolikt att handla mera. 
Jag brukar köpa på mig vykort o ha hemma. Alltid bra o ha…"
Catarina 

"Tack för snabb service och för annorlunda o fantastiska kort."
Kerstin

"Speldosan har kommit fram och är till full belåtenhet❣️ Tack för den mycket snabba leveransen❣️"
Katarina 

"Mycket fina kort fri frakt och jättesnabb lev.👍"
Karin

"Hej, korten har kommit fram, och dom var så fina."
Dan

"Tack för snabb leverans! Jag har letat efter bokmärken med änglar på, på så många ställen utan resultat. Så fick jag en stor bokmärkesängel av en vän och blev så glad när hon tipsade mig om eran affär! 😊Stort tack för alla fina änglar! Jag ska rekommendera er för andra." 
Agneta

"Har idag erhållit mitt paket.
Tack så mycket för jättefina varor och supersnabb leverans."
Ann-Christin

"Det är som att kliva in i en saga i nätbutiken 🥰
Allt man önskar, hittar man här! 
Underbara leksaker och fantastiska kort! Ett äventyr varje gång ❤️
Ann-Sofi 

"Tack för fantastiska kort. Så vackra, roliga eller speciella! 
Finns alltid något för varje speciellt tillfälle."
Pia

"Jag är jättenöjd  med min beställning hos er, de söta brevpappren och en penna med olika färger funkade perfekt!
Trevlig och personlig service, även när det är online är nått jag absolut uppmärksammar.
Tack,  jag är jättenöjd"
Julia

"Jättefint kort med grisen som jag ska ge till mitt barnbarn när hon fyller. Din service var supersnabb också. Mycket nöjd med din butik."
Bibbi

"Tusen tack för en supersnabb leverans!
Jättefina saker!"
Anna

"Jättefina kort som vanligt. Det blir säkert flera"
Christina

"Jätte mysig affär. Kommer att handla fler gånger. ❤️🙂"
Birgitta

"Jag vill bara berätta att jag är mycket nöjd med dagboken (present till barnbarnet som också tyckte om den).
Utmärkt service med snabb leverans."
Christina

"Är sååå nöjd med de söta små askarna till våra barnbarn. Ni har många fina saker till bra pris."
Marina

"Underbara kort. Trevlig butik. Kommer absolut att handla igen."
H. 

"Jag är väldigt nöjd med mina beställningar hos dej.
Har köpt ganska många kort, Lyckliga damer, tycker dom är jättefina. Snabb och bra leverans.
Bara pluspoäng"
Annika

"Jag fullkomligt älskar det du har, främst är jag vykort nörd.. ett älskat minne från när man var liten och som nu är en försvunnen värld känns det som.
Så jag gör mitt bästa för att föra vykort traditionen vidare..
Underbara vykort har du ❤"
Vera

"Jag är jättenöjd med de fina korten snabb leverans mina vänner älskar att få ett kort från mej."
Inger

"Helt underbara kort att skicka till familj och vänner. Alla blir glada att få ”vanlig” post.
Jag tycker mycket om serien Lyckliga damer"
Siw 

"Jag är väldigt nöjd med mina köp och är väldigt glad att jag hittade dessa kort.
Jag tycker det är trevligt att skicka ett kort lite då och då (och inte bara sms:a) men det är svårt att hitta snygga vykort.
Mr Humblebees  kort är absolut de snyggaste och mest smakfulla jag hittat på nätet. Och de kan vara lite roliga också på ett bra sätt. 
Eftersom korten är fraktfria blir priset helt OK, även för en "fattig" pensionär. Den snabba frakten är förstås ett plus när man otåligt väntar på att få se sina varor. Jag har redan gjort ytterligare ett köp av några fina påskkort.
Hemsidan är tydlig och snygg och inbjuder till köp, tycker jag."
Susanne

"Jag är så jättenöjd med påskkorten jag skickade efter hos dej. Dom är både vackra och annorlunda. Letat efter fina kort överallt, men inte hittat någon som har så mycket vackert som i din butik.
Så Tack så hjärtligt!"
Gunilla  🌸

"Jag har handlat hos dig några gånger och är alltid nöjd! Det är som att komma in i en sagovärld när man kollar alla fina saker du har!!! Jag har rekommenderat din webbshop för mina vänner."
Helene 

"Kortet som jag köpte var väldigt fint, nöjd. Behövde få det snabbt, mailat och bett om att Ni ska skicka det så fort som möjligt, vilket Ni gjort. Tack för det! Väldigt nöjd med service!"
Jasminka

"Bilderna på glada damer är helt underbara och är uppskattade. Dessutom fick jag det beställda snabbt till mig."
Solveig

"Tack för det så söta, estetiska paketet med fina påskkorten. Gillar själv när man tänker på detaljer och det ser jag att ni också gör🙂
Underbart!"
Annika

"Det är en stund av glädje och mys att titta runt på alla fina kort och saker i din butik. Nu får vänner, barnbarn och släkt noga utvalda kort från din butik till alla möjliga olika tillfällen."
Britt

"Är så nöjd med alla vackra-roliga-fyndiga kort!och kommer så fort i postlådan! Så kul att glädja vänner med ett kort ibland ❤"
Gerd🥰

"Jag blir så nöjd varje gång med det jag har beställt från er."
Eva

"Rosor till dig.
Tusen tack för de fina varorna och för en supersnabb leverans!
Tänk om alla säljare var som du!
Må så gott och stor bamsekram!❤️❤️❤️🤗
Monica

"Jag är som alltid nöjd med det jag beställer från dig. Korten var jättefina."
Viveka 

"Jag är väldigt nöjd med min beställning och kommer definitivt att handla av dig igen. Varorna är jättefina och kom snabbt. Allt var lätt, snabbt och smidigt!"
Pernilla 

"Det var första gången jag handlade men absolut inte den sista! Minen på mitt barnbarnsbarn när han fick kortet var oslagbar. Vanligtvis brukar han hantera saker ovarsamt men detta kort bar han försiktigt till sitt rum och placerade det på en hylla.
Otroligt vackert kort!!!"
Britt-Inger

"Jag är så nöjd med min beställning. Snabbt gick det och föremålen var så fina och korten också. Jag tror att även mottagarna av presenterna kommer att bli glada. Det kommer med all säkerhet fler tillfällen till inköp.
Tack för en god service och härliga ting 💖."
Ingrid

"Jag är mycket nöjd med påskkorten jag beställde och en mycket snabb leverans!"
Anna 

"Som alltid, utmärkt service, produkter som motsvarar förväntningarna och blir uppskattade av alla."
Anne

"Jag är jättenöjd med produkterna och tycker att servicen är superbra, snabb leverans och riktigt fina saker. Kanon med det fraktfria fjäderlätta alternativet just när man bara önskar något litet👍"
Emelie 

"Tycker att din butik är fantastisk och uppmuntrar till en magisk kreativitet och fantasi. Många saker i butiken är sagolikt vackra. Det finns saker för både barn och vuxna.
Jag kommer att titta in igen, funderar på en speldosa 🙂
Tack för att din fina butik finns för oss som vill ha litet extra magi ibland!"
Katarina 

"Har handlat ett flertal gånger hos Mr Humblebee, och blir så glad när jag öppnar mina fina paket från er. Det lockar till återbesök flera gånger:😊!!"
Reidun

"Jag älskar kort o tycker du har många fina att välja på, bra också att det är fraktfritt. Jag följer dig också på Instagram o tycker det är jättefint, väldigt speciell o magisk känsla. Det är som att gå in i en affär. Väldigt personlig o inbjudande. 
Jag har lite äldre barn o brukar leta efter fina askar, trevlig pappers tillbehör eller små djur i trä o liknande."
Anne

"Det blev en magisk, nostalgisk stund när jag tog emot paketet från er. Sakerna kommer säkert att glädja mina mottagare."
Lena

"Jag är alltid nöjd med både varor, bemötande och det snabba genomförandet av beställningen. Rekommenderar alla att vända sig till Mr Humblebee."
Eva

"Mycket fina kort som gillades av mottagarna!"
Inga-Lill

"Jag är väldigt nöjd med min beställning och leverans. Verkligen superfina kort!"
Ingela

"Tredje gången jag handlar. Supernöjd."
Ewa

"Hej och tack för din jättefina butik! Varje gång jag behöver ett kort hittar jag det hos Dig. Får mycket frågor var jag fyndar dessa och hänvisar till Mr Humblebee!
Tarja

"Tack för de fina korten och bra leverans."
Bo

"Jag är otroligt nöjd med min leverans från er. Så fina produkter! Jag har handlat förr och jag kommer handla mer. Det är en jättefin butik på nätet.💜"
Mikaela 

"Är så nöjd med hela min beställning och kommer absolut fortsätta handla hos dig och har redan rekommenderat dig"
Rebecca 

"Vill bara meddela att presenterna jag köpte i din butik blev mycket omtyckta.
Jag tycker om att titta in i din butik och handla det jag behöver, speciellt alla fina kort. Man hittar inga sådana kort någon annan stans."
Marianne

"Jag var väldigt nöjd med min beställning, Det gick snabbt, fraktfritt och jättesött kuvert.
Motivet var underbart och det bästa, tjejen som fick kortet älskade det.
Det kunde knappast bli bättre.
Kommer absolut handla hos dig igen!
Katarina

"Älskar era fina popupkort!"
Lotta

"Oj, så vackra. Ska skicka till två väninnor som uppskattar vackra kort. Återkommer snart med ny beställning."
Ewa

"Jag älskar din butik! Har aldrig sett så fina kort någonstans förut.
Det är verkligen en magisk butik och jag tycker om att det är fraktfritt för fjäderlätta kort och att det finns något för alla i olika prisklasser."
Bittan 

"Jag vill bara skriva att jag är mycket nöjd och glad med min beställning och kommer att beställa igen. 😊 Dom fina julkorten som går att ”vika ut” blev mycket uppskattade och jag sparade ett till mig själv såklart."
Anna 

"Tack för en rakt igenom fin upplevelse. Hela hemsidan osar omtanke och lekfullhet. Kan inte sätta fingret på varför men gillade utbudet - som verkligen kändes handplockat- och även portofritt på fjäderlätt. Denna gång blev det bara en Pixi (väldigt uppskattad av dottern) men jag kommer garanterat tillbaka.
God jul och fortsätt med det du gör."
Carl-Henrik

"Trevlig hemsida som fungerar bra. Toppen att inte betala frakt.
Noga och fint och trevligt paketerat och levererat inom rimlig tid.
Extra trevligt bemötande i text. Tack!"
Dina

"Sedan jag upptäckte Mr Humblebee har dessa kort mm verkligen uppfyllt mina önskemål. Underbara och uppskattade av min omgivning. Återkommer gärna!"
Christina (väldigt nöjd kund)

"Jag är väldigt nöjd med min beställning! 😊
Popup-korten är magiskt fina, alla som ser dem hos oss blir fascinerade!
Adventskalendern är så vacker och mina barn är väldigt engagerade i att bygga ihop den 😊
Korthållarna fungerar också bra. Barnen har inte kunnat hålla i korten tidigare utan lagt dem på bordet bakom skyddsmurar av tidskriftshållare mm. Så hållarna underlättar verkligen 😊
Oktaskopen är en present så dem har vi inte hunnit kika på än, men det ser jag fram emot 😊 Jag visade mina köp och din butik för en kollega som blev förtjust och också la en beställning ☺️ Vi återkommer nog båda framöver!"
Moa

"Ville bara meddela att jag är mycket nöjd över mitt köp hos er.
En fantastisk butik som jag är så glad att jag hittade.
Den är unik i sitt slag och det känns som att gå runt i en gammal, fin leksaksbutik fast man kollar på nätet.
Personligt och magiskt!
Jag kommer definitivt att handla hos er igen samt rekommendera till alla jag känner!!
Önskar dig en fin jul!"
Sara 

"🌟🌟🌟🌟🌟
Mina barn o barnbarn  vänner  blev SUPERGLADA över de super fina julkorten .
Kommer definitivt köpa fler 👍"
Marie 

"Jag är mycket nöjd med min beställning. Denna gång var det inte leksaker till barnbarnen, men istället fina, vackra kort till mig . Nu har jag skickat vackra julönskningar till släkt och vänner. Köpte också ett magiskt, vackert brevpapper. Älskar att skriva brev och att ha ett vackert papper ger en förhöjd upplevelse.
Handlar gärna av er igen.
God jul och Gott nytt år."
Anna

"Den bästa kortbutiken! Originella kort som inte finns någon annanstans, rekommenderas varmt!
Marie

"Finaste julkortet sa mina barnbarn🌟🎄"
Ing-Britt