Ord från kunder

"Jag upptäckte webshoppen av slump igår... Vilket fantastisk urval av leksaker- absolut i min smak. Jag bara älskar detta!!!  TACK!!"
Susanne


"Jätteglad att ha hittat din sida :-) Superfina saker!! Blir perfekt både till dagbarn och barnbarn!!"
Liselotte


"Ville bara skriva och tacka för din superfina webshop. Jättemysiga produkter som verkligen lockade till köp. Jag hoppas att det kommer gå strålande för dig!"
Anna


"Jag är mycket nöjd med min beställning. Så fina saker. Jag är så glad över att jag snubblat över din underbara sida. Den blir alldeles perfekt när jag ska köpa julklappar till mina flickor. En butik med magiskt vackra saker, helt i min smak. Så bra att det är mycket i trä och därmed hållbart för både lek och miljö️

Önskar dig en underbar helg!"
Malin


"Jag är mycket nöjd över mitt köp och tittar gärna in i din lilla butik igen när jag söker efter roliga saker. Det är så kul när man hittar en butik som har speciellt urval."
Mona 

"Jag vill bara säga 1000 tack för snabb leverans och alltid lika fina saker!"
Emelie 

"Vilken fin kontakt och jag uppskattar verkligen känslan jag får av att handla i er affär.
Tack så mycket!"
Jeanette

"Stort tack även denna gång!
Det har aldrig varit så roligt att handla leksaker som hos er!
Allt gott"
Annika


"Jag hämtade upp beställningen idag. Tack så mycket för den fina paketinslagningen och de små godisarna, jättegulligt! :-)
Jag kommer absolut att rekommendera din butik till mina vänner!"
Sofia 


"Tack för den fina, snabba servicen och de mycket fina varorna!
Både barn och beställande mamma var mer än glada över de stämningsfulla paketen och dess spännande innehåll.
Guld värt!
Tack!"
Annika 

"Men vilken service! Helt underbart, aldrig varit med om något liknande. Jag återkommer definitivt. Inte bara för att du ersätter oss utan det trevliga bemötande jag har fått redan vid första mailet och för att du har underrättat om läget hela tiden.
Tackar återigen o önskar en fortsatt trevlig kväll."
Nazar


"Tusen tack för så perfekt kundbemötande! Kunde inte önskat bättre! Jag kommer verkligen rekommendera er sida till alla jag känner!"
Sofie

"Jag är jättenöjd med beställningen som jag hämtade på posten igår. Mina barnbarn kommer att bli överraskande av dessa godbitar som tänker miljövänligt. Kommer att handla fler gånger. Ha en bra dag."
Eva

"Tusen tack för den fantastiskt fina inslagningen! Vi har lagt fram paketen redan nu som dekoration, så fina var de! Återkommer garanterat som kund. En riktigt God Jul till dig!"
Bella

"Vill bara tacka för supersnabb leverans och fina saker! De uppfyllde mina förväntningar.Ser fram emot att få ge bort dem i julklapp"
Hanna