Speldosa och smyckeskrin- Slottet

  • 349 kr

Sagolikt smyckeskrin och speldosa. Skrinet är i form av ett slott och målat i fina pastellfärger. Och är det Snövit som tittar ut genom fönstret högst upp i sam

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Sagolikt smyckeskrin och speldosa. Skrinet är i form av ett slott och målat i fina pastellfärger. Och är det Snövit som tittar ut genom fönstret högst upp i samspråk med en av sina små fågelvänner? Öppnar du locket så ser du henne dansa inne i slottet. Smyckeskrinet har två lådor där du kan förvara dina vackraste ting och förtrollande hemligheter. I locket finns också en liten spegel. 

Storlek på skrinet är 10,6 x 17 x 8,2 cm

Från ca 4 år.

Från Djeco

______________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.