Speldosa och smyckeskrin - Elfies sång

  • 379 kr

Ett vackert kombinerat smyckeskrin och speldosa formad som ett fluffigt moln med älvan från serien Tinyly. Tinyly snurrar runt till musiken när du öppnar.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Ett vackert kombinerat smyckeskrin och speldosa formad som ett fluffigt moln med älvan från serien Tinyly. Tinyly har en rosa klänning samt vingar och snurrar runt till en melodi när locket öppnas. Ett vackert format skrin dekorerat med glimrande stjärnor och med en liten extra låda nertill som kan rymma mindre smycken eller hemligheter och ett större fack under locket som är fodrat med sammet. Vrid upp mekanismen med den lilla nyckeln baktill och öppna locket så får du se den söta älvan dansa framför sin molnformade spegel till Carl Maria von Webers melodi "Invitation to the dance" i upp till 2,5 minuter.

Storlek på smyckeskrinet: 12,5 x 13 x 8 cm.

Från ca 4 år pga smådelar

Från Djeco

______________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.