JaBaDaBaDo

JaBaDaBaDo är ett svenskt familjeföretag som grundades 1993 med egen design och produktion av träleksaker. Sedan dess har sortimentet breddats och verksamheten vuxit. Idag säljs JaBaDaBaDos egendesignade leksaker i stora delar av Europa. JaBaDaBaDo är numera ett klassiskt svenskt varumärke som blivit synonymt med träleksaker och barnrumsinredning i lekfull och trendig design.

Ända sedan starten har JaBaDaBaDo drivits av kärleken att ge det allra bästa till det värdefullaste vi har, våra barn. Barns glädje och leklust är alltid utgångspunkten när JaBaDaBaDo designar och formger sina produkter.

JaBaDaBaDo strävar hela tiden efter att ta fram roliga leksaker och dekorativa inredningsdetaljer som gör det lilla extra och som gör barnrummet mysigt och personligt och en plats där barn får skapa sin egen magiska värld.

JaBaDaBaDo arbetar med hållbara och naturliga materialval som trä och bomull med fokus på färg, form och funktion när JaBaDaBaDo skapar sina produkter. Varje produkt är, in i minsta detalj, framtagen med stor innovation och passion. JaBaDaBaDos designprofil är enkel och stilren med innovativa färger och mönster. Roliga leksaker och dekorativa inredningsdetaljer med lekfulla mönster, former och färger har blivit JaBaDaBaDos signum.

JaBaDaBaDo arbetar ständigt med produktutveckling och JaBaDaBaDos designers tar hela tiden fram nya härliga produkter och kollektioner. Varje år kommer massor av spännande nyheter och JaBaDaBaDo-familjen fortsätter växa i takt med tiden.

Filtrera