Bata-waf - Spelet där den största hunden vinner från Djeco

  • 99 kr

Spännande kortspel för de minsta, där den största hunden vinner! Från 3 år.Design: Djeco10 minuter3-6 år2-4 spelareBra present till barnkalasBra på resan.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Spännande kortspel för de minsta, där den största hunden vinner! 

Från 3 år.

Design: Djeco


10 minuter
3-6 år
2-4 spelare
Bra present till barnkalas
Bra på resan. 8,5x12x2,8 cm


Innehåll: 36 spelkort

Mål: Vinna alla korten.

Spelregler: Dela ut alla korten. Varje spelare gör en hög av sina kort och lägger den framför sig, uppochnervända. Spelarna vänder samtidigt upp det översta kortet i sin hög. Den som har kortet med den största hunden vinner sticket.

Ibland kommer det upp två kort med lika stora hundar. Då ska man säga "Bata-waf". Sedan lägger alla ett kort på sitt kort, uppochnedvänt den här gången. Sedan ett kort till, rättvänt. Den som har kortet med den största hunden vinner alla korten i sticket. 

De barn som ännu inte kan räkna kan lätt se vem som vinner sticket genom att jämföra hur stora hundarna är.

________________________

Djeco har leksaker, pussel, spel och pyssel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.