Gör dina egna papperssmycken

  • 169 kr

Ett kul och kreativt set med pyssel där du får göra många vackra smycken med medaljonger och pappersblommor. De medaljongerna har små gulliga djurporträtt.

Dela

Ett kul och kreativt set med pyssel där du får göra många vackra smycken med medaljonger och pappersblommor. De medaljongerna har små gulliga porträtt på en katt, en kanin eller en fjäril. 

Materialet räcker till att göra 4 set, vart och ett med matchande ring, armband och halsband samt med olika färger på den elastiska tråden som håller ihop smyckena. De utstansade delarna har guld-glittrande detaljer och för att underlätta skapandet är delarnas hål dessutom numrerade på baksidan - vid monteringen är det bara att trä det elastiska snöret genom delarnas hål i nummerordning, och när smycket är klart syns inte numren från utsidan. 

Ett bra pyssel för kalas och liknande då flera barn kan skapa tillsammans. 

Innehåll: 4 ark med illustrerade och utstansade delar, 12 elastiska snören i 4 olika färger och bestämda längder för ett speciellt smycke samt ett häfte med steg-för-steg instruktioner i bilder som hjälper dig  i ditt skapande. 

Detta är en FSC®️ MIX-certifierad produkt.

Från ca 6 år.

Från Djeco.

________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel