Klippdocka Lilypink - Med återanvändbara klistermärken

  • 119 kr

Här finns en klassisk variant på klippdocka eller pappersdocka men med återanändbara klistermärken i form av vinyl-stickers. Använd kläderna om och om igen.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Här finns en klassisk variant på klippdocka eller pappersdocka men med återanändbara klistermärken i form av vinyl-stickers. Använd kläderna för att sätta ihop söta och fantasifulla utstyrslar till lilla Lilypink med rosa hår. Du får hela 8 olika utstyrslar med stiliga, fantastiska och poetiska kläder. Kläderna, skorna och accessoarerna går att flytta och använda om och om igen, och dessutom har varje sticker en markerad plats på de utvikbara sidorna i "garderoben" vilket kan vara en uppmuntran till att lära sig att sätta varje sak på sin plats. 

Detta set innehåller en mapp i kraftig kartong med en bild på en Tinyly tjej att klä upp och 4 ark med totalt 40 återanvändbara stickers i form av kläder, skor och tillbehör.

Från 4 år

Från Djeco