Observationspussel - Klassiska Sagor (54 bitar)

  • 169 kr

Ett sagolikt pussel med välkända figurer och filurer. Scener från flera olika klassiska sagor som t ex Rödluvan och vargen, Askungen och Tre små grisar.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Ett sagolikt pussel med välkända figurer och filurer. Motivet består av scener från flera olika klassiska sagor som t ex Rödluvan och vargen, Askungen och De tre små grisarna. Vilka fler sagor ser du?  Underbart och detaljrikt utfört. Runt pusslet finns en ram med detaljer från huvudmotivet.  Kan du hitta alla detaljerna i motivet? Var på pusslet finns Rödluvans korg eller grodan som ska bli till prins?

Pusslet har 54 bitar.
Storlek på det färdiga pusslet blir 61 x 38 cm.

Förpackningsstorlek: 34 x 23 x 5 cm.

Från 4 år.

Från Djeco

__________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.