Bygg ihop två vackra lyktor

  • 199 kr

Pyssla enkelt ihop dessa två LED ljuslyktor genom att sticka hål som ljuset kan titta ut genom. De två lyktorna har matchande design med vackra fåglar.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Pyssla enkelt ihop dessa två LED ljuslyktor genom att sticka hål som ljuset kan titta ut genom. De två lyktorna har matchande design med vackra fåglar och fjärilar. 

Tänd lyktorna när det blivit mörkt ute och njut av hur vackra de är. Det medföljer två små LED-ljus att sätta i lyktorna och batterier ingår, så det enda ni behöver koncentrera er på är att bli klara med lyktorna innan mörkret faller. 

Innehåll: 2 matchande ljuslyktor i kartong, 2 LED-ljus med batterier, 2 guldglänsande fjärils-former att lägga under lyktorna, 1 verktyg att sticka hål med och ett underlägg för att skydda bordet med, samt ett häfte med steg-för steg instruktioner. 

Detta är en FSC®️ MIX certifierad produkt.

Från ca 6 år.

Från Djeco.

___________________________

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.