Speldosa och smyckeskrin (lyser i mörkret) - Rosa Blomsterälva

  • 439 kr

Ett ljuvligt vackert  smyckeskrin. Underbart motiv på utsidan av speldosan, med en blomsterälva som minner lite om Elsa Beskows sagoväsen.

Dela

Ett ljuvligt vackert  smyckeskrin med en liten låda. Underbart motiv på utsidan av speldosan, med en blomsterälva som påminner lite om Elsa Beskows sagoväsen. När locket öppnas möts du av ytterligare en älva,  som bjuder upp till dans.

Älvan dansar när skrinet spelar en vaggvisan inspirerad av  Schubert's "Serenade" efter att man skruvat upp det med nyckeln och lyft på locket.

Skrinet lyser dessutom fint i mörkret när lampan släcks, vilket är mysigt om man är lite mörkrädd.

Storlek: 18 x 10 x 13 cm

Levereras i en presentkartong med fönster. 

Från Trousselier

__________________________________

Trousselier är ett franskt företag som har över 30 års erfarenhet av att tillverka vackra leksaker. De har en lite gammaldags stil och är en älskad leverantör av klassiska barnrumsdetaljer som är synonymt med värme, ömhet och fantasi. Deras hantverk och kunskap är känt över hela världen. Trousselier har moderniserat den traditionella leksakstillverkningen och fortsätter att skapa kreativa, vackra och hållbara leksaker och inredning för barn. Trousselier älskas av både barn och vuxna.