Ingen tycker om en Goblin

  • 169 kr

Goblin bor i en mysig grotta med råttor, fladdermöss och sin enda vän, Skelettet. Varje dag leker Goblin och Skelettet med grottans skatter. Men en dag stormar

Goblin bor i en mysig grotta med råttor, fladdermöss och sin enda vän, Skelettet. Varje dag leker Goblin och Skelettet med grottans skatter. Men en dag stormar en grupp äventyrare in. Plundrarna vänder upp och ner på stället, stjäl alla skatter och försvinner med Skelettet!

Nu är det upp till Goblin att ställa allt till rätta. Men först måste han lämna grottan på egen hand och upptäcka hur resten av världen känner inför en goblin.

En bok med ganska lite text men underbara bilder!

Ben Hatke är författare, konstnär och serietecknare, känd för sin bästsäljande bokserie Zita the Spacegirl och sina fantasyinspirerade bilderböcker för barn. Hans charmiga och fantasifulla böcker uppskattas lika mycket av barn som av vuxna.

_____________________________

Tyckt om boken:
"Det här är en annorlunda bilderbok som vänder upp och ner på fantasivärlden. Här får vi möta goblins, troll, älvor och drakar som lever ett lugnt liv tills de så modiga äventyrarna vänder upp och ner på en liten Goblins liv. Det är en bok som väcker tanken på vem som egentligen är god och en saga om äkta vänskap.Det här är en underhållande och magiskt spännande bilderbok, där den lättlästa texten integrerar fint tillsmmans med de detaljrika bilderna som gör boken till en perfekt högläsningsbok som har en historia som påminner mig lite om den fula ankungen, där alla jagar dig och hatar på dig för att du är annorlunda tills du hittar ditt folk.Denna berättelse är en saga som passar perfekt för alla nördar där ute som har barn."
Gullis lästips

"Min 5-åriga dotter fick denna bok i julklapp och den har blivit henne favoritbok utan konkurrens. En humoristisk och vänlig bok som väcker tanke på vem som är god egentligen.."
Otto

"Otroligt fin och rolig bilderbok som jag läst minst 30 gånger för barnen. När Goblins vän Skelettet blir stulet av Äventyrarna ger han sig iväg för att hitta honom. Men ingen verkar gilla en goblin så letandet blir minst sagt fullt med springande!."
Martin Bensch's Reviews