Max Napp - Pekbok

  • 119 kr

Underbar bok med Max och hans napp. Boken har tjocka blad som tål tuffare tag. Barbro L. och Eva E. har i Max-böckerna skapat dramatik för de minsta

Dela

Underbar bok med Max och hans napp. Boken har tjocka blad som tål tuffare tag.

Barbro Lindgren och Eva Eriksson har i Max-böckerna skapat dramatik för föräldrar och barn i pekboksåldern. Max-böckerna har blivit moderna klassiker och nu kommer de i ny design.

_____________________________

Tyckt av de som läst:
"En fantastisk historia om en pojke som kämpar för att mot alla odds få behålla sin napp. Jag beundrade Max redan som ung för den kämpaglöd han bär inom sig och för att han aldrig låter ankor, vovvar eller någon annan trampa honom på tårna. I alla fall inte utan att han kräver hämnd. Max är en mycket sympatisk karaktär och han gör som vi alla egentligen vill men inte vågar. Jag tror det är bra för barn att få den här boken läst för sig och ta med sig lite av den ut i verkligheten. Vi borde alla agera lite mer som Max.."
Jessica

"Max böckerna borde alla små barn ha i sin bokhylla. Böckerna har både fina illustrationer och roliga och lärorika historier. Max envishet och beslutsamhet gör att igenkänningsfaktorn är hög för oss som lever i en små barnfamilj.
Max napp är en stor favorit som man som vuxen får räkna med att läsa gång på gång."
Amsi