God natt, min lilla kanin

  • 109 kr

I God natt, min lilla kanin är läsaren med och lägger Lilla kanin. Knacka honom på ryggen så vänder han sig om och klappa i händerna så hoppar han.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

I God natt, min lilla kanin är läsaren med och lägger Lilla kanin. Knacka honom på ryggen så vänder han sig om och klappa i händerna så hoppar han i sin pyjamas. Puffa sedan till hans kudde och ge honom en god natt-puss. Sedan är det bara en sak kvar att göra innan han kan somna, släcka lampan.

Tjocka fina blad som tål tuffa tag av ivriga små händer.

Tänkt för 0-3 år

_____________________

De som läst boken:

"Funkat både att läsa ihop på kvällen vid läggdags, och andra tillfällen, vårt barn gillar också att själv bläddra i den."
Anni

"En av de finaste små böcker, för små människor, som jag läst. Denna ska läsas i många år. En riktig skatt. Glad mormor"
Frallamatte