Kurran och Pigan på djupt vatten

  • 149 kr

"Kurran och Pigan på djupt vatten” är ett sagolikt, sommarvarmt bilderboksäventyr med många bottnar av Lisa Moroni. Om vänskap, mod och nya upptäckter.

Dela

"Kurran och Pigan på djupt vatten” är ett sagolikt, sommarvarmt bilderboksäventyr med många bottnar av Lisa Moroni. Om vänskap, mod och nya upptäckter, med förtrollande illustrationer att dyka ner i. Ljuvlig läsning för stora och små om vattnets betydelse och att lära sig simma!

Det är stekande hett i Kurrans och Pigans skog. Bäcken har torkat ut och alla växter har vissnat. Det är evigheter sedan det regnade! Till slut måste vännerna ge sig av till den stora sjön på jakt efter vatten. Där börjar ett helt nytt liv. Kurran lär sig till och med att simma! Men en dag händer det som inte får hända och Kurran måste göra något hon aldrig vågat förut. Hon måste ut på det djupa för att rädda sin vän …

Läs också: "Kurrans skatt", "Kurrans och Pigans vinteräventyr" och ”Kurran och Pigan räddar en liten”.

_______________________

Tyckt av de som läst:

"Kurran böckerna har härliga och fina bilder. Finns mycket att titta på, på varje sida. Rolig text. Och det finns alltid något att prata om, när vi läser dem. Böcker som både jag och mitt barnbarn gillar, och gärna läser. Ett återkommande val från bokhyllan"
Charlotte

"En härlig sagovärld med fina bilder och spännande läsning. Vi läser den för vår 2,5-åring men den här boken läser vi nog om i flera år."
Therese