Magiskt gratulationskort - Hembakat (Fraktfritt)

  • 119 kr

Ett riktigt fint, utvikbart kort med flera rörliga delar. Här presenteras ett dignande tårt- och kakfat med allt du kan önska dig. Kuvert medföljer.

Ett riktigt fint, utvikbart kort med flera rörliga delar. Här presenteras ett dignande tårt- och kakfat med allt du kan önska dig. Kortet är målat vackra, milda färger som skapar en härlig känsla. Det här kortet levereras platt och mottagaren viker sedan lätt upp det. Du skriver din hälsning till mottagaren på baksidan av kortet. Det här är mer som en kombination av kort och present än enbart ett kort. Mottagaren kommer vilja ha kortet framme länge, länge för att hinna titta på det ordentligt.

Det medföljer ett passande kuvert till kortet.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee