Magiska gratulationskort - Trädgårdsskjulet (Fraktfritt)

  • 119 kr

Underbart gratulationskort som du viker ut och viker upp. Ingen montering behövs men det här kortet (eller prydnaden) kommer verkligen imponera.

Dela

Underbart gratulationskort som du viker ut och viker upp. Ingen montering behövs men det här kortet (eller prydnaden) kommer verkligen slå mottagaren med häpnad!

Perfekt kort till någon som ska gå på en längre semester eller kanske ska påbörja en härlig pensionering med mycket trädgårdsskötsel och lata dagar i solen.

Kortet levereras platt men blir mycket vackert när det viks upp!
Det laserskurna kortet är verkligen ett riktigt vackert hantverk. Kortet är så fint att mottagaren kommer vilja ha det stående som dekoration på en byrå eller hylla och titta på det om och om igen! 

Här är motivet ett härligt, rustikt trädgårdsskjul med alla redskap som behövs för att fixa med trädgården. Hela kortet har en härlig känsla av semester, ledighet och natur.

På baksidan av kortet finns en vit yta där du kan skriva din hälsning till mottagaren.

Kortet är 16,5 cm x 16,5 cm när det är ihopvikt.

Det här är ett mycket vackert gratulationskort med en magisk värld förpackad i ett kuvert.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee