Vamos a la playa - Spel från Djeco

  • 279 kr
  • 99 kr

På stranden anordnas en stor sandslottstävling. Vilken byggare hinner bygga det vackra slottet innan tidvattnet kommer? Var försiktig med alla faror!

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

På stranden anordnas en stor sandslottstävling. Vilken byggare hinner bygga det vackra slottet innan tidvattnet kommer?

Var försiktig med alla faror som kan skada ditt bygge!

I tur och ordning väljer spelarna ett av de fyra korten som föreslås. Med hjälp av dessa kort kan de bygga på sitt slott, samla snäckskal att dekorera med eller välja att spela ut hinder som förstör motståndarnas slottsbyggen.

Roligt spel som påminner om sommarens soliga dagar!

Passar ca 5-12 år.

2-4 spelare

15 minuters speltid.

Från Djeco

_______________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.