Lekar med pirattema till barnkalas

  • 119 kr

Fem roliga lekar till barnkalaset!Nu slipper du känna press för att komma på roliga aktiviteter till barnkalaset. Här är ett helt kitt med fem roliga lekar och

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Fem roliga lekar till barnkalaset!

Nu slipper du känna press för att komma på roliga aktiviteter till barnkalaset. Här är ett helt kitt med fem roliga lekar och tävlingar. Bra blandning av lekar där ni tar det lugnt och där ni rör på er. I en del lekar springer deltagarna runt för att leta och i andra lekar sitter man runt ett bord och försöker se vilken sak som är borta.

Fantastiskt vackra illustrationer på alla de olika delarna.

De lekar som följer med är: Skattjakt, observationslek, gissningslek, teckningslek och imitationslek. Ni väljer själva om ni vill leka alla lekarna eller om ni väljer ut de ni tycker verkar roligast.

Deltagarna behöver inte kunna läsa men måste kunna samarbeta och lyssna på instruktioner.

Dela in barnen i två lag. Lagen får poäng för varje delmoment och kämpar för att ha flest poäng i slutet för att bli det vinnande laget som får öppna skattkistan!

Vissa av lekarna kräver lite förberedelse från föräldrarna. T.ex. Skattjakten kräver att föräldrarna gömmer de medföljande sakkorten i förväg, utan att barnen ser!

Det medföljer svenska instruktioner till alla moment och lekar.

Skattkistan är tom, så den får ni själva fylla med det pris som ni tycker att det vinnande laget ska få :-)

För 4 till 16 spelare

Passar 5-9 åringar.

Från Djeco.

___

________________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.