Skapa vackra diademkronor tillsammans (fyra stycken i förpackningen)

  • 159 kr

En bra aktivitet till kalaset är att gästerna får vara med och göra fina saker till sig själva. Som de här fina tiarorna som behöver pyntas och fixas.

Dela

Ett kreativt kit där ni får fyra vackra tiaror att dekorera med glittrande mosaik och självhäftande facetterade dekorstenar. När tiarorna är klara kommer de att glittra som riktiga smycken och ni kan klä ut er för att passa in i en magisk fantasivärld. Tiarorna har numrerade delar som anger var de olika färgerna på den självhäftande glittriga mosaiken ska sitta, och i häftet finns steg-för-steg instruktioner i färgbilder som guidar dig genom aktiviteten. Eller så kan du titta på exemplen och inspireras att göra din egen variant. Både mosaiken och dekorstenarna är lätta och ger ett glittrande resultat. Välja om du vill pyssla själv eller om ni har det som en aktivitet på ett kalas.

Tillverkad med FSC® certifierad kartong och papper. 

Innehåll: 4 illustrerade tiaror av kartong, 3 ark med självhäftande glittermosaik i olika former (guld, blått, mörkrosa), 4 ark med självhäftande dekorstenar i flera färger och former, 4 guldfärgade knytband, 1 häfte med inspiration och steg-för-steg instruktioner.

Storlek på tiarorna: ca 12 x 27 cm + knytbandet.

Rekommenderade från ca 5 år

Från Djeco.