Sagan om den underbara familjen Kanin och fru Skräck

  • 149 kr

Att inte vara rädd är lättare sagt än gjort ...Lillebror Kanin är på besök hos sin snälla farmor. Allt borde gå bra... Underbart läskig skräck för mindre barn.

Dela

Att inte vara rädd är lättare sagt än gjort ...

Lillebror Kanin är på besök hos sin snälla farmor. Allt borde gå bra, men hur det nu är så kommer han bort i skogen igen. Som tur är så möter han den snälla Fru Käck som bjuder hem honom till sig så att han kan vila sina trötta tassar. Men under Fru Käcks söta yttre döljer sig en helt annan person: Fru Skräck! Fru Skräck avskyr allt som är snällt och gulligt, som Lillebror. Nu är goda råd dyra!

Den första boken om Familjen Kanin, "Sagan om den underbara familjen Kanin och monstret i skogen", röstades fram till årets bästa bok 2007 för 0 - 6-åringar i Bokjuryn (tävlingen där Sveriges barn själva röstar fram sina favoriter)! Och vuxna gillade den också:
"Såväl språkbehandlingen som bilderna vittnar om en genuin talang."Aftonbladet   
"[...] en kittlande och skönt skruvad thriller för förskoleåldern." Vi Föräldrar

Illustrationer av Jonna Björnstjerna.

_________________________

Tyckt av de som läst

Barnbarnet på 3 år ÄLSKAR alla böckerna om den underbara familjen Kanin - men denna är en av hans absoluta favoriter.
Eva

Jag läste denna för mina elever i förskoleklass. De flesta hade redan hört den, antingen hemma eller på förskolan, ändå satt de helt tysta och lyssnade.
Astrid N

Underbar bok! Så underhållande och en STOR favorit hos 3-åringen. 10/10. Den är läskig men det gillar lillan.
Sara

Sonen älskade denna! Lagomt läskig och spännande kvällsläsning!
Emma A

Min 3 1/2-åring älskar den här serien. Tycker att den är lite läskig, men vill läsa den om och om igen. Och som förälder är den rolig att läsa för sitt barn, vilket alla böcker inte alltid är, ha ha!
Frida N

Älskar de här böckerna och deras illustrationer...
Madam Medusa