Hamstern är borta!

  • 89 kr

Stoffe är en av världens smartaste hamstrar. När Elliot är hos pappa får mamma en lång lista med förhållningsorder om hur Stoffe ska skötas på bästa sätt.

Stoffe är en av världens smartaste hamstrar. När Elliot är hos pappa får mamma en lång lista med förhållningsorder om hur Stoffe ska skötas på bästa sätt. Idag är det söndag morgon och Elliot är snart hos mamma. Hon fixar så att det blir fint i buren. Sen går hon och handlar. Precis då försvinner Stoffe. Spårlöst.

Den spännande, roliga och rappa boken "Hamstern är borta!" handlar om vådan av att låta en vuxen ta hand om det man älskar mest - sitt husdjur. Den bygger på en sann historia!

____________________________________________

Tyckt om boken:

"En jätterolig bok som bygger på en nästan sann historia och som fick min lilla testpanel att skratta högt."
Ingalill Mosander, Aftonbladet

"Allting bara stämmer! Textens dramatik och psykologi gestaltas livfullt i de lekfullt expressiva bilderna av Ingela P Arrhenius. Hamstern är borta! är en bilderbokspärla för killar och tjejer med eget första husdjur."
Bibliotekstjänst

"Fina bilder och kul berättelse. 3åringen väljer den som godnattsaga varje kväll, verkar inte tröttna på den än, vi har läst den i en vecka i streck nu..."
Marie