Det bortglömda tivolit av Mrs Mighetto

  • 229 kr

En underbar bok med fantastiska illustrationer från Mrs Mighetto. En bok om att våga fast man egentligen inte törs, om att finna styrka i varandra.

Dela

En underbar bok med fantastiska illustrationer från Mrs Mighetto.

En bok om att våga fast man egentligen inte törs, om att finna styrka i varandra och att inte ge upp. Bokens 44 sidor är fyllda av Minimighettos, de lilla folket med de magiska gåvorna. En blandning av äventyr och magi i kombination med förtrollande akvarellmålningar.

“Hennes röst virvlade bort i ett starkt vitt ljus och vågor av rök. Den okända tunneln verkade inte ha något upp eller ner, deras väderkvarnsarmar kämpade för att återfå balansen. Penny landade på en grov yta, slog huvudet i något hårt och allting blev svart.”

Penny och hennes vän Lola vaknar upp på ett bortglömt tivoli. Här har ondskan stulit allt som gnistrar och skratten har tystnat för länge sedan. Kvar finns bara den grymma härskaren Berget som avskyr lukten av barn. Särskilt de som försöker utmana honom…

Penny tvingas våga fastän hon inte törs i sin kamp för att både återse sin lillebror Bill och bekämpa det vita ljuset. I sin ficka har hon en tummad lapp från sin försvunna mamma.

Det bortglömda tivolit är en högläsningsbok för barn 3-9 år om mod och magiska ord. Om att ljus kan bekämpas med ljus och att du alltid kan vissla om du behöver hjälp…

________________________________

Tyckt av de som läst:

"Helt otroliga bilder - magiska!"
Marie

"Väldigt fina böcker med vackra illustrationer."
Isabell

"Underbara böcker"
Mona

"Uppskattad doppresent!"
Caroline