Smaskiga sudd som glassar (Välj vilken variant du vill ha) (Fraktfritt)

  • 19 kr

De här små sudden kan du använda om du vill radera ut ett litet misstag. Du kan även plocka isär dessa små sudd och sätta ihop dem igen. Fraktfritt.


De här små sudden kan du använda om du vill radera ut ett litet misstag.

Du kan även plocka isär dessa små sudd och sätta ihop dem igen. Om du har flera olika varianter av glasspinnar kan du sätta ihop dem med varandra och skapa nya spännande varianter.

Finns en massa olika färgkombinationer. Välj i listan vilka du vill ha. Pris per styck.

Från 3 år

Från Iwako

_______________________________________________________

Iwako har tillverkat suddgummin i över 40 år. Varje suddgummi är designad och formgivet av skickliga hantverkare. Slutfinnish på varje suddgummi är gjord för hand. Det material som blir över efter gjutningen återvinns för att tillverka fler suddgummin. Suddgummina är tillverkade av ett återvinningsbart material som är PVC-fritt och fritt från bly och ftalater.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee