Små Sticky notes- Sjöfarare

39 kr

Skepp ohoj! Man vet aldrig när en bra idé eller spännande tanke dyker upp. Det kan vara såväl till sjöss som på land. Så se till att alltid ha lite sticky notes  till hands (eller tass).

30 st supersöta små notes. Två olika storlekar, en lite större och en lite mindre.

Förpackningen för de de små post-it lapparna är 10 x 7 cm

Från Rachel Ellen Designs

______________________________________________

Rachel Ellen Designs tillverkar gratulationskort, brevpapper och fina klistermärken i en viktoriansk kvarnbyggnad i Nottingham, England. Företaget grundades 1997 när Rachel avslutade sin karriär som professionell balettdansör och började handmåla kort vid köksbordet i lägenheten i London.

Intresset i Rachels unika produkter växte snart och hon flyttade tillbaka till sin hemstad Nottingham där med hjälp av sina föräldrar och make Justin (som också var en professionell balettdansös som hon träffade när hon spelade i Phantom of the Opera) -byggde ut företaget mer och mer.

21 år senare sysselsätter företaget nästan 30 personer och har vunnit en mängd priser genom åren. Rachels charmiga handmålade stil är omedelbart igenkännlig och hennes kreativitet tillsammans med hennes detaljrikedom och kvalitetskänsla har varit viktiga faktorer för att göra företaget till det det är idag.