Ritblock Livets träd -från Eeboo

  • 99 kr

Här får du ett ljuvligt ritblock! Livets träd som är motivet på omslaget gör alla konstnärer inspirerade! Öppna ritblocket och du har 60 sidor att skapa egna ko

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Här får du ett ljuvligt ritblock! Livets träd som är motivet på omslaget gör alla konstnärer inspirerade! Öppna ritblocket och du har 60 sidor att skapa egna konstverk på. Pappren är av fin kvalité och åt det lite tjockare hållet. Låt liv, lust och  kreativitet flöda! Livets träd finns även som pussel med 1000 bitar. Du hittar pusslet här.

Illuatrationen är gjord av Jennifer Orkin Lewis.

Pappersstorlek 28x21,5 cm.

Hållbar spiralbindning. 

Passar alla konstnärer mellan 3-99 år!

Från EeBoo

_____________________________________________-


eeBoo designar och tillverkar underbart vackra och välgjorda pysselsaker, leksaker, pussel och spel. Designen är ofta hämtade från olika barnboksilllustrationer. Produkterna fokuserar på historieberättande, fantasilek, pyssel och pedagogik. Många av sakerna har vunnit pris.