Pussla Livets träd (1000 bitar) från EeBoo

  • 299 kr

Pussla din väg genom livets träd. 1000+ bitar. En perfekt sysselsättning att göra tillsammans en regnig dag. Livets träd är inspirerad av en medeltida vävnad oc

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Pussla din väg genom livets träd. 1000+ bitar. En perfekt sysselsättning att göra tillsammans en regnig dag. Livets träd är inspirerad av en medeltida vävnad och otroligt vackert med sina kraftiga färger och fina detaljer.

Illustrated by Jennifer Orkin Lewis.

Till 90% gjord av återvunnen grå papp och tryckt med vegetabiliskt bläck.

Från EeBoo

___________________________


eeBoo designar och tillverkar underbart vackra och välgjorda pysselsaker, leksaker, pussel och spel. Designen är ofta hämtade från olika barnboksilllustrationer. Produkterna fokuserar på historieberättande, fantasilek, pyssel och pedagogik. Många av sakerna har vunnit pris.