Ritblock - Dansare

  • 99 kr

En graciös ballerina svävar genom den mystiska skogen. Omslagsillustrationen är en anpassning av Degas-esque gamla litografier. Vackra blommar pryder omslaget.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

En graciös ballerina svävar genom den mystiska skogen. Omslagsillustrationen är en anpassning av Degas-esque gamla litografier. 

Vackra blommar pryder omslaget på denna högkvalitativa skissbok. Perfekt att använda till alla dina skisser och teckningar.

Standardpappersstorlek (A4), 29x21,5 cm med 60 matta sidor på 95 lb.

Hållbar spiralbindning. 

Passar alla konstnärer mellan 3-99 år!

Från EeBoo

_____________________________________________-


eeBoo designar och tillverkar underbart vackra och välgjorda pysselsaker, leksaker, pussel och spel. Designen är ofta hämtade från olika barnboksilllustrationer. Produkterna fokuserar på historieberättande, fantasilek, pyssel och pedagogik. Många av sakerna har vunnit pris.