Luna - Målarbok

  • 199 kr

Följ med på ett magiskt äventyr in i Lunas vackra värld. Njut av en månskenspromenad genom en trädgård full av blommor och upptäck fantastiska växtskatter.

Dela

Följ med på ett magiskt äventyr in i Lunas vackra värld. Njut av en månskenspromenad genom en trädgård full av blommor, upptäck fantastiska växtskatter i en tät skog och upptäck sagoväsen runt varje hörn. Samla dina tankar och låt ditt sinne komma till ro genom att färglägga alla vackra växter och djur i Lunas värld. I den här boken hittar du även ett register över växter, fågelarter och fjärilar.

Maria Trolle är en världsberömd grafisk formgivare och illustratör. Hennes stora trädgårdsintresse går som en grön tråd igenom hennes konstnärskap, med växter och blommor som naturliga motiv och då gärna från hennes egen trädgård.

________________________________________________

Tyckt av de som läst:

"Vackert illustrerade bilder."
Anette

"Bra och fina bilder lätta att måla"
Kristina

"En bok som får mig att slappna av genom att få färglägga Fantastiska illustrationer!
Den här boken har verkligen skänkt mig lugn under ett år som inneburit allt annat än lugn¿ Att bara få släppa allt och sluta tänka på allt som sker och endast behöva fundera om jag ska använda den färgen eller om jag ska välja någon annan?
Älskar detaljrikedomen i bilderna och variationen att vissa bilder är mer detaljrika medans andra istället är lite enklare.
En bok jag varmt kan rekommendera om du uppskattar skogs- och blommiljöer vilket jag verkligen gör!"
my.loved.books

"Här kommer du verkligen in i en sagovärld bland växter och blad. Jag gillar verkligen att den passar både barn och vuxna. Något som gör att man kan färglägga ihop (om man inte får stress när barnet målar utanför linjerna dvs 😝). Det är en härlig målarbok som skänker ro, något som kan behövas i dessa tider."
Bokdjungeln