Klistermärken- 'Les Parisiennes' - Djur (Fraktfritt)

  • 49 kr

Här får du ett ark med en hel hop av klistermärken på olika rara djur från Les Parisiennes värld. Vintage-inspirerade illustrationer. Skickas fraktfritt.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Här får du ett ark med en hel hop av klistermärken på  olika rara djur från Les Parisiennes värld. 

Mjuka kulörer och vintage-inspirerade illustrationer som blir fina på paket och i olika pyssel. Många av djuren är fångade mitt i en rörelse  som ger liv åt bilden. Det finns också en massa attribut till djuren, så se till att kattungen får leka med sitt garnnystan eller ger fräckt bort det till räven!

Ark ca 11x14 cm med 46 st stickers.
Design: Moulin Roty, Frankrike

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee

______________________

Mr Humblebee älskar de fina leksakerna från Moulin Roty. Vackra att se på och roliga att leka med. Hållbara och tidlösa leksaker som kan användas i flera generationer.

Moulin Roty är ett franskt varumärke och alla detaljer är genomtänkta och förpackningarna är lika vackra som leksakerna i sig. De tillverkar fantastiska familjer av olika djur och dockor i läckra tyger av bästa kvalitet. Alla deras figurer har en söt historia bakom sig och tillhör alltid en serie/familj.