Vackert kort med kuvert - Grodhopp med dopp (Fraktfritt)

  • 59 kr

Helt fantastiskt gratulationskort med 3D motiv. Ett grodhopp har aldrig varit tjusigare! De här förtjusande grodorna övar parakrobatik i dammen.  Det finns

Helt fantastiskt gratulationskort med 3D motiv. Ett grodhopp har aldrig varit tjusigare! De här förtjusande grodorna övar parakrobatik i dammen.  Det finns också näckrosblad att landa på.

Motivet är uppbyggt lager på lager så effekten blir att man tittar in på det lilla landskapet som i ett litet enklare tittskåp. Du får nästan känslan av att den lilla grodan håller på och hoppar ut ur kortet på riktigt! Vackra harmoniska retrofärger. 

För att göra kortet extra fint ligger det diskret med glitter på vissa utvalda delar.

Kortet är vikt och inuti är kortet vitt och det finns ingen text. Det gör att du kan använda kortet vid många olika tillfällen så som för att fira en födelsedag, dop eller annat festligt tillfälle. Du väljer själv vad du vill skriva i kortet.

Det medföljer ett kuvert som passar till kortet.

Här hittar alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee