Litet kort med guld utan kuvert -Let's celebrate! (Fraktfritt)

  • 29 kr

Dags att fira? Zebran bjuder på feststämning när du vill fira något. Detta kort passar perfekt att sätta i en bukett med blommor eller på ett paket.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Dags att fira? Zebran bjuder på feststämning när du vill fira något. Kortet har texten "Let's celebrate!".

Det här lilla kortet passar perfekt att sätta i en bukett med blommor eller på ett paket. 

Det lilla kortet har inget kuvert och är ca 7,5x7,5 cm.

Kortet har en matt yta och går i färgerna svart, vitt och guld. Zebran bär hög hatt och röker pipa. Kortet är vikt - så du kan skriva den hälsning som passar på insidan.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee