Litet kort med kuvert - Alv i Björnbärssnår (Fraktfritt)

  • 19 kr

Se vilken liten piggt och glad alv! Förmodligen en liten vän som vill få dig att le. Och ja, alla skulle vi väl le om vi var omgivna av de underbara bären.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Se vilken liten piggt och glad alv! Förmodligen en liten vän som vill få dig att le. Och ja, alla skulle vi väl le om vi var omgivna av de underbara björnbären! Vackert litet kort att sätta i blomsterbuketten eller på paketet. Konstnärligt och fint motiv i mjuka färger. 

Storlek 8,5 x 6 cm

Dubbelt kort. Vitt kuvert medföljer.

Från: Hype Cards

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee