Litet kort med kuvert - Musmor med unge (Fraktfritt)

  • 19 kr

Alla musbarn överallt sover alla redan... Lika rogivande som strofen ur vaggvisan är motivet på det här lilla kortet. Dubbelt kort med kuvert.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Alla musbarn överallt sover alla redan... Lika rogivande som strofen ur vaggvisan är motivet på det här lilla kortet. Den lilla musungen vilar tryggt  i öm famn. Ett kort som kan vara som en liten kram eller som en liten dophälsning. Kortet är i mindre format och passar fint i blomsterbuketten eller på en present.

Storlek 8,5 x 6 cm

Dubbelt kort. Vitt kuvert medföljer.

Av Beatrix Potter

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee