Litet kort med kuvert - Gräsälvan (Fraktfritt)

  • 19 kr

Fint litet kort med den lilla älvan som tar sig fram genom gräset på lätta fötter. Kortet är i mindre format och passar fint i blomsterbuketten eller på en pres

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Fint litet kort med den lilla älvan som tar sig fram genom gräset på lätta fötter. Kortet är i mindre format och passar fint i blomsterbuketten eller på en present.

"The leaves on the tree-tops
Dance in the breeze;
Totter-grass dances
And sways like the trees—

Shaking and quaking!
While through it there goes,
Dancing, a fairy,
On lightest of toes."

Storlek 8,5 x 6 cm

Dubbelt litet kort. Vitt kuvert medföljer.

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee