Litet kort med kuvert - Älva bland åkerblom (Fraktfritt)

  • 19 kr

Ljuvligt kort med älva sprungen ur åkerblom även benämnd som Åkervinda. Lyssnar hon eller doftar hon på på sina blommor? Fint på presenten eller i buketten.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Ljuvligt kort med älva sprungen ur åkerblom även benämnd som Åkervinda. Lyssnar hon eller doftar hon på på sina blommor, talar hon även till dom? Kortet är av mindre storlek och passar bra att sätta i buketten eller på paketet. Konstnärligt och fagert motiv i mjuka färger. 

Storlek 8,5 x 6 cm

Dubbelt kort. Vitt kuvert medföljer.

Från: Hype Cards

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee