Enkelt Kort - Glad Påsk (Fraktfritt)

  • 19 kr

Den lilla fågeln sitter på sin gren och det ser verkligen ut som om han njuter. Kanske känner han att solens strålar börjar värma mot kinden. Vykort.

Dela

Den lilla fågeln sitter på sin gren och det ser verkligen ut som om han njuter. Kanske känner han att solens strålar börjar värma mot kinden. Hur som helst så vill han hälsa mottagaren av detta kort en riktigt Glad Påsk.

Vykortsstorlek, tryckt på vackert. matt papper. Kortet har rundade hörn vilket gör det extra lyxigt.

Enkelt kort med plats för adress och frimärke på baksidan. Inget kuvert medföljer.

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee

______________________


PaperDream - I still believe, är ett litet företag med säte i Sverige. PaperDream samarbetar med konstnärer över hela världen men utbudet av de egendesignade varorna växer stadigt för varje år. PaperDream vill ta tillvara allt det vackra som kan göras av papper. Gratulationskort kan sprida glädje till så många.
Designen och lagerhållningen finns i Sverige och tillverkningen sker i liten skala, inom Europa.