Magiskt gratulationskort - Tekoppar (Fraktfritt)

  • 119 kr

Ett riktigt fint, utvikbart kort med flera rörliga delar. Här finns vackra tekoppar i ett högt torn. Kortet är målat vackra, milda färger. Kuvert medföljer.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Ett riktigt fint, utvikbart kort med flera rörliga delar. Här finns vackra tekoppar i ett högt torn. Kortet är målat vackra, milda färger som skapar en härlig känsla. Det här kortet levereras platt och mottagaren viker sedan lätt upp det. Du skriver din hälsning till mottagaren på baksidan av kortet. Det här är mer som en kombination av kort och present än enbart ett kort. Mottagaren kommer vilja ha kortet framme länge, länge för att hinna titta på det ordentligt.

Det medföljer ett passande kuvert till kortet.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee