Magiska gratulationskort - Djungelfest (Fraktfritt)

  • 99 kr

Magiskt, underbart gratulationskort som du viker ut och viker upp. Ingen montering behövs men det här kortet blir en verklig överraskning!

Magiskt, underbart gratulationskort som du viker ut och viker upp. Ingen montering behövs men det här kortet (eller prydnaden) kommer verkligen slå mottagaren med häpnad!

Kortet som levereras platt blir storslaget och mycket speciellt när det viks upp! Det är så fint att mottagaren kommer vilja ha det stående som dekoration på en byrå eller hylla och titta på det om och om igen!

På baksidan finns en tom plats där du kan skriva din hälsning till mottagaren.

Det är en djungel där ute...i alla fall inuti det här kuvertet! Underbart glada färger och djur av alla de slag möter dig i detta sprakande äventyrskort. Ser du något av dina egna favoritdjur där inne i regnskogen? Min favorit är den lilla grodan som sitter i trädet. Vilket djur gillar du?

Kortet är ca 15x15 cm när det inte är uppvikt och det medföljer ett vitt kuvert som passar till kortet.

Det här är ett sprakande gratulationskort med en magisk värld förpackad i ett kuvert. Skicka det till någon som vill få en verklig överraskning!

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee