Magiskt gratulationskort - Snurrande bröllopstårta (Fraktfritt)

  • 119 kr

Ett riktigt fint, utvikbart kort som du kan snurra. Här finns en vacker bröllopstårta som du kan snurrar runt, runt. Det här kortet levereras platt.

Ett riktigt fint, utvikbart kort som du kan snurra. Här finns en vacker bröllopstårta som du kan snurrar runt, runt. Det här kortet levereras platt och mottagaren viker sedan lätt upp det. Du skriver din hälsning till mottagaren på undersidan av kortet. 

Det här kortet kommer få mottagaren att häpna. Det här är den perfekta kombinationen av kort och en liten present som innehåller en hälsning från dig. Mottagaren kommer vilja ha kortet framme länge, länge för att hinna titta på det ordentligt.

Det medföljer ett passande kuvert till kortet.

Storlek: 14.5x20x15 cm

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee