Magiska gratulationskort - Tropisk fågelbur (Fraktfritt)

  • 99 kr

Underbart gratulationskort som du viker ut och viker upp. Ingen montering behövs men det här kortet (eller prydnaden) kommer verkligen imponera.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Underbart gratulationskort som du viker ut och viker upp. Ingen montering behövs men det här kortet (eller prydnaden) kommer verkligen slå mottagaren med häpnad!

Här finns tropiska växter och vackra fjärilar. Allt slingrar sig runt en vacker, turkosfärgad fårgelbur.

Kortet levereras platt men blir mycket vackert när det viks upp!
Det laserskurna kortet är verkligen ett riktigt vackert hantverk. Kortet är så fint att mottagaren kommer vilja ha det stående som dekoration på en byrå eller hylla och titta på det om och om igen! 

Det medföljer ett litet kort där du kan skriva din hälsning. På framsidan av det lilla kortet står det "Happy Birthday"

Kortet är 16,5 cm x 16,5 cm när det är ihopvikt.

Det här är ett mycket vackert gratulationskort med en magisk värld förpackad i ett kuvert.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee