Magiska gratulationskort - Kalas på flodbåten (Fraktfritt)

  • 119 kr

Magiskt, underbart gratulationskort som du viker ut och viker upp. Ingen montering behövs men det här kortet kommer verkligen slå mottagaren med häpnad!

Magiskt, underbart gratulationskort som du viker ut och viker upp. Ingen montering behövs men det här kortet (eller prydnaden) kommer verkligen slå mottagaren med häpnad!

Kortet levereras platt blir storslaget och mycket speciellt när det viks upp! Det är så fint att mottagaren kommer vilja ha det stående som dekoration på en byrå eller hylla och titta på det om och om igen!

Vilken härlig dag att fira ett kalas på. Här förbereds det för en solig picknick på flodbanken för att fira en alldeles speciell födelsedag. 

Kaptenen står redo att utbringa en skål och mullvaden har precis bakat klart tårtan och tänt alla ljusen. Drömska trollsländor flyger runt i den milda brisen. Någonting i scenen för tankarna till Det susar i säven...

På baksidan av scenen finns en blank yta där du kan skriva din hälsning till mottagaren.

Kortet är 15,5 cm x 15,5 cm när det är ihopvikt.

Det här är ett sprakande gratulationskort med en magisk värld förpackad i ett kuvert.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee