Magiskt kort - Vinterns blomster (Fraktfritt)

  • 99 kr

Magiskt, underbart kort som du viker ut. Ingen montering behövs men det här kortet kommer verkligen slå mottagaren med häpnad! Kuvert medföljer.

Magiskt, underbart kort som du viker ut. Ingen montering behövs men det här kortet kommer verkligen slå mottagaren med häpnad!

När kortet viks upp blir det ett tredimensionellt, laserskuret pop-out-kort som blir en prydnad hemma hos mottagaren och en underbar påminnelse om din lyxiga hälsning.

Kortet levereras platt men mottagaren viker sen ut det. Det här kommer garanterat vara julens mest storslagna kort!

Det här är inte bara ett kort utan kommer vara en fin prydnad för mottagaren att plocka fram år efter år. Det är lätt att vika ihop kortet igen så det tar ingen plats vid förvaring.

Här finns det allra vackraste med vintern. Alla de underbara blommorna och blomsteruppsättningarna. Varför inte ge ett vackert blomsterkort i stället för en blomstergrupp som vissnar och dör alltför fort.

På baksidan av kortet finns ett utrymme där du kan skriva din hälsning och det följer också med ett kuvert att lägga allting i.

Lyktan är 165 mm x 165 m när den viks platt.

Ge din hälsning WOW-faktorn för den lyckliga mottagaren av detta fantastiska kort. Helst av allt kommer du vilja behålla detta underbara kort för dig själv!

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee