Magiska gratulationskort - Askungen (Fraktfritt)

  • 99 kr

Magiskt, underbart gratulationskort som du viker ut och viker upp. Ingen montering behövs men det här kortet kommer verkligen slå mottagaren med häpnad!

Magiskt, underbart gratulationskort som du viker ut och viker upp. Ingen montering behövs men det här kortet (eller prydnaden) kommer verkligen slå mottagaren med häpnad!

Kortet som levereras platt blir storslaget och mycket speciellt när det viks upp! Det är så fint att mottagaren kommer vilja ha det stående som dekoration på en byrå eller hylla och titta på det om och om igen!

Här finns Askungens vagn som hon ska åka till balen med. Det som är särskilt underbart är att du kan se vagnen från två sidor. På ena sidan är det den vackra vagn som hon vill att prinsen och alla på slottet ska se. Från den andra sidan ser du hur vagnen såg ut innan den förvandlades från att vara en pumpa inklusive djuren som också förvandlats för att möjliggöra illusionen. Nu gäller det bara att Askungen kommer ihåg att lämna balen innan klockan slår 12...

Det följer med ett litet kort (öppnat är det 11cm x 9cm) där du kan skriva en hälsning till mottagaren av denna exklusiva gåva.

Askungen vagn är 15,5 cm x 15,5 cm när det är ihopvikt.

Det här är ett sprakande gratulationskort med en magisk värld förpackad i ett kuvert.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee